Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Likwidacja czasu przebywania na chomiku
Proszę o podanie mi możliwości, zlikwidowania wyświetlanego czasu przebywania mojego na Chomiku.Bardzo mi to przeszkadza i w pewnym stopniu pozbawia mnie to mojej prywatności. graszkowa
  Odpowiedz
Nie ma niestety takiej możliwości.
  Odpowiedz
(08.03.2011, 20:51)graszkowa napisał(a): Proszę o podanie mi możliwości, zlikwidowania wyświetlanego czasu przebywania mojego na Chomiku...

To skrypt Chomikuj.pl więc musieli by zlikwidować tą funkcjonalność.
Nie sądzę jednak, aby to było możliwe.

Odpowiedz
(08.03.2011, 22:12)admin napisał(a):
(08.03.2011, 20:51)graszkowa napisał(a): Proszę o podanie mi możliwości, zlikwidowania wyświetlanego czasu przebywania mojego na Chomiku...

To skrypt Chomikuj.pl więc musieli by zlikwidować tą funkcjonalność.
Nie sądzę jednak, aby to było możliwe.

Muszę zapytać a gdzie ten zegar ? hehe bo niewiem.
  Odpowiedz
Cytat:Muszę zapytać a gdzie ten zegar ? hehe bo niewiem.

Pod avatarkiem podana jest data i godzina kiedy przebywasz na swoim koncie.
Też jestem za odrobiną anonimowości:rolleyes:

Odpowiedz
Cytat:Pod avatarkiem podana jest data i godzina kiedy przebywasz na swoim koncie.
Albo już niedowidzę bo nie widzę albo gdy bawiłem się wtyczką AdBlock Plus w Firefoxie to wywaliłem ten licznik:
[Obrazek: skrzypasawekchomik.jpg]

Oczywiście nie widzę go tylko u siebie w moim kompie ale chyba o to chodziło moim przedmówcom?

Zastanawiam się czy czasami gdyby tak dodać ten skrypt jako reklamę do bazy reklam wtyczki AdBlock Plus to czy inni mając tą wtyczkę nie widzieli by tego licznika ??
  Odpowiedz
(08.03.2011, 22:31)skrzypas napisał(a):
Cytat:Pod avatarkiem podana jest data i godzina kiedy przebywasz na swoim koncie.
Albo już niedowidzę bo nie widzę albo gdy bawiłem się wtyczką AdBlock Plus w Firefoxie to wywaliłem ten licznik:
[Obrazek: skrzypasawekchomik.jpg]

Oczywiście nie widzę go tylko u siebie w moim kompie ale chyba o to chodziło moim przedmówcom?

Zastanawiam się czy czasami gdyby tak dodać ten skrypt jako reklamę do bazy reklam wtyczki AdBlock Plus to czy inni mając tą wtyczkę nie widzieli by tego licznika ??
Mała poprawka. Gdy jesteś zalogowany na swoim koncie to nie zobaczysz u siebie daty i godziny, ale wyloguj się i zajrzyj na swoje konto jako "obcy", wtedy zobaczysz wszystko.
  Odpowiedz
Chyba się nie zrozumieliśmy bo tak właśnie zrobiłem (patrz fotka w poprzednim poście) tylko że bawiłem się dodatkiem do Firefoxa o nazwie AdBlock Plus.
  Odpowiedz
Skrzypas dobrze wiesz o co chodzi a się zgrywasz.
Dobra każdy już wie, że masz dodatek AdBlock blokujący niektóre
skrypty i grafikę, ale ten kto będzie chciał zobaczyć dostępność danego chomika
na pewno wyłączy sobie ten plugin.

Autorce posta chodziło dokładnie o to:
[Obrazek: dataigodzina.jpg]
  Odpowiedz
Mnie to osobiście nie przeszkadza. Bardziej ciekawi mnie to, jak do wyświetlania czasu ma się "uploadowanie" plików przez ChomikBox-a? Czy np. jak kończy się w nocy upload i komputer po zakończeniu wrzucania plików wyłączy się( ustawiam program do wyłączania komputera po zakończeniu operacji) to ma wpływ na zegar? Nigdy nie podglądałem tego zjawiska. Może ktoś już to sprawdzał?
  Odpowiedz