Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Likwidacja konta a zachomikowane pliki !
Witam to znowu ja :) mam pytanko,jeżeli ktoś zachomikował ode mnie pliki a ja teraz usunę konto to co z tymi plikami ? usuną się automatycznie z innych chomików ? Auc
  Odpowiedz
niee zostaną ale cały czas pod twoim nickiem :P ale nie wiem jak to działa bo nie usuwałem (usuwałem tylko folder wiec :P)
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Hmm może ktoś się wypowie konkretniej ?
A np jeżeli dany plik łamie dane autorskie,ja już mam powiedzmy usunięte konto,ale plik dalej jest na innym chomiku,to chyba mi nic nie mogą zrobić bo już po koncie ???? :D
  Odpowiedz
Adaamo, to już gadka na inny temat. Odpowiedz na zadane pytanie dostałeś 2 posty wyżej.
  Odpowiedz
Ok dzięki,raczej mogę spać spokojnie :D jak tu się daje jakieś pochwały ?
  Odpowiedz
Nie na temat ale...

Pod postem masz przyciski:
Podziękuj [Obrazek: postbit_thx.gif]
Reputacja [Obrazek: postbit_reputation.gif]
  Odpowiedz
(31.08.2011, 15:53)Adaamo napisał(a): Hmm może ktoś się wypowie konkretniej ?
A np jeżeli dany plik łamie dane autorskie,ja już mam powiedzmy usunięte konto,ale plik dalej jest na innym chomiku,to chyba mi nic nie mogą zrobić bo już po koncie ???? :D

adaamo jeżeli chodzi ci o pliki do których nie masz praw autorskich a masz je na swoim chomiku to i tak łamiesz prawo :P bo rozpowszechniasz

** hmm albo podziękuj pod postem albo reputacja też pod postem ;p
  Odpowiedz
Ok dzięki wam wszystkim,skończyły się dobre czasy dla chomika :( no cóż,żyjemy dalej :)
(31.08.2011, 16:00)ADRIANUSS napisał(a): adaamo jeżeli chodzi ci o pliki do których nie masz praw autorskich a masz je na swoim chomiku to i tak łamiesz prawo :P bo rozpowszechniasz

** hmm albo podziękuj pod postem albo reputacja też pod postem ;p

Jak ja mam je rozpowszechniać jeżeli usunę konto, a na innym koncie będzie mój plik tylko będzie bez dopisku Adaamo ?? :D
  Odpowiedz
(31.08.2011, 16:01)Adaamo napisał(a): Ok dzięki wam wszystkim,skończyły się dobre czasy dla chomika :( no cóż,żyjemy dalej :)

Jak ja mam je rozpowszechniać jeżeli usunę konto, a na innym koncie będzie mój plik tylko będzie bez dopisku Adaamo ?? :D
nie ważne czy zachomikowane czy nie. odpowiedzialność karną pokrywa ten chomik który ma te pliki u siebie i je rozpowszechnia
  Odpowiedz