Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy spotkałeś się z oszustwem na chomikuj.pl
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
71.23%
104 71.23%
Nie
28.77%
42 28.77%
Razem 146 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Lista chomikowych oszustów
Mister12 polecam abyś napisał w tej sprawie do administracji chomika.
Prześlij im wiadomość jaką od niego dostałeś lub screena.
Naiwnych nie sieją, oni zwyczajnie są.
Więcej rozwagi i przemyśleń w podejmowaniu takich decyzji.
Uczycie się na własnych błędach.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Uwaga na :

Cytat:Zarabiaj chomikowe punkty w serwisie ChomikSurf.pl

Jak to działa?

ChomikSurf.pl jest nowym serwisem oferującym zarabianie chomikowych punktów. Umożliwia także reklamę własnego chomika lub innej strony.

Na początek trzeba się zarejstrować klikając w ten link
Punkty zarabiasz za oglądanie chomików lub innych stron, które przełączają się automatycznie
(jest to autosurf), a więc nie musisz tak naprawdę ich oglądać :). Punkty które uzbierasz możesz przelać na swojego chomika. Jest to nowy sposób na zarabianie chomikowych punktów. Korzystam z niego od niedawna, a zarobiłem już sporo punkcików.

Kliknij i dowiedz się więcej.

czego o juz nie wymyślą.........

Wiadomość od chomika - piokszy
Zapraszam chomik xxxhd

[Obrazek: 71b2d93ed3563d36.jpg]
(23.06.2011, 18:11)mister12 napisał(a): Witajcie kolejny oszust na chomikuj i przykrością muszę stwierdzić że to ja byłem jego ofiarą chomik o nazwie marcinbmw0 sprzedaje punkty za doładowanie i ja niestety się skusiłem jest to przestroga dla innych nie dajcie sie nabrać poniżej zrzuty z ekranu
[Obrazek: 1_hwrnehs.jpg]
wysłałem kod i za chwile zostałem zablokowany przez niego
[Obrazek: 2_hwrnexp.jpg]

Ten sam prosił abym mu udostępnił free transfer na film... Hahaha
Informacja trafiła już do administracji chomikuj.pl i teraz zastanawiam się czy nie zgłosić kolesia do firmy obsługującej premium sms a oni już się nim zajmą.
Myślę że należałoby ja dostałem tą samą wiadomość i nie wiadomo ile osób już naciągnął na kasę.
Jeśli operator premium sms stwierdzi że koleś zarobił w ten sposób ponad 250 zł to na pewno zgłosi sprawę policji ponieważ to jest wyłudzenie
Myślę że zarobił na pewno.a złodziejom mówimy stanowcze NIE!
Bo zaraz walne hahaha... Ten sam koleś prosił żebym mu transfer udostępnił...
dość "stare", ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałam.
[Obrazek: 04b0a7f47a2414e5.jpg]
byłam ciekawa jaki powód wymyśli ..
[Obrazek: efe8dcc3d0a0c801.jpg]
co o tym sądzicie ?

(pozwoliłam sobie edytować i wstawić screeny w inne miejsce.)