Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ankieta: Czy spotkałeś się z oszustwem na chomikuj.pl Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 104 | 71.23% | |
Nie | 42 | 28.77% | |
Razem | 146 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Lista chomikowych oszustów
|
21.08.2011, 19:35
Rozumiem, rozumiem, chodzi mi tylko o to, że dobrze by było, gdyby oskarżenie o oszustwo było czymś poparte.
![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.08.2011, 22:28
Jestem. Rano coś mi się rejestracja nie powiodła.
Tak potwierdzam, chciałem sobie te książeczki zbackupować w postaci elektronicznej (swoją drogą książki świetne, tyle że ja już odwykłem od używania papierowych ![]() Cóż pozostaje wersja papierowa, ale specjalnie poszukałem forum, gdzie się takie rzeczy zgłaszam, żeby inni się nie nacięli.
24.09.2011, 18:47
Dzisiaj po południu dostałem bardzo dziwną wiadomość. Nie wiem jak mam to potraktować bo w sumie nic mi nie oferuje ten chomik ale to trochę dziwne
![]() I co o tym myślicie??
24.09.2011, 22:24
Nieodpowiadaj po prostu na tę wiadomość. Widać, że użyto tutaj translatora, który ów tekst przetłumaczył z angielskiego na polski.
25.09.2011, 10:56
Witam.
Wczorajszej nocy dostałam dziwną wiadomość o treści: Dlaczego masz mojego chomika? Myślę sobie, ktoś się pomylił, odisałam tylko: O co Ci biega? Odpisał: Bo kradniesz chomiki. Ludu, myślę dalej, ktoś ma coś nie tak pod sufitem. Weszłam na jego konto, widzę, że to jakiś maniak seksualny, a konto ma założone później odemnie. Informuję o tym fakcie niewyżytego buchaja i życzę udanych poszukiwań. Na co ów element znów się sili na wiadomość: podaj mi ile masz punktów i hasło, to sobie sama zobaczę i ściągnę trochę filmów. No tak, to już śmierdzi próbą przejęcia mojego konta... Szybko zmieniłam hasło(już nie liczyłam, po raz który, bo ostatnimi czasy dziwne rzeczy się u mnie działy) i do elementa już się nie odezwałam. Udałam się na łono natury, podleczyć zszargane po raz kolejny nerwy. A po powocie odkryłam, iz moje konto zostało zablokowane!!! Powód? Próba wyłudzenie konta. Szlag mnie trafia. Piszę do nich, wyjaśniam jak wyżej, dodaję, że to ja jestem tu ofiarą, a ów element katem... A czuję się, jakbym nie wiem jakie przestępstwo popełniła! Chomik http://chomikuj.pl/djdzido w zemście za nie podanie mu hasła mści się w taki chamski sposób. A Administracja co? Wierzy pierwsemu lepszemu, nic nie sprawdzi, a mają przecież możliwość, tylko sru, z grubej rury, blokują Ci konto... Nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi. Ktoś powie, Administracja w weekendy nie pracuje. Ale konto zablokować w sobotę umieli, tak? Znaleźli czas... Z poczuciem niesmaku do portalu chomikuj życzę Wam miłego dnia i ostrzegam przed chomikiem http://chomikuj.pl/djdzido. Karolina.
25.09.2011, 11:39
Takiego konta już nie ma. Kolega niestety zmienił nazwę lub usunął chomika.
25.09.2011, 13:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2011, 13:12 przez Carpe_diem71.)
Baronie, to konto jest nadal...
Mój błąd w drugim linku, zakradła mi się tam kropka To prawidłowy link http://chomikuj.pl/djdzido
25.09.2011, 15:14
Czekaj na reakcję ze strony administracji chomikuj.pl
25.09.2011, 22:27
Informuję, iż odblokowali mi konto.
Jednakże nie rozumiem, dlaczego nie zablokowali konta tego wyłudzacza. Podszył się pod właściciela mojego konta i dalej sobie hula po portalu:/
25.09.2011, 22:37
|