Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy spotkałeś się z oszustwem na chomikuj.pl
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
71.23%
104 71.23%
Nie
28.77%
42 28.77%
Razem 146 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Lista chomikowych oszustów
(10.04.2011, 18:36)coloit napisał(a): jedno jest pewne Juwentus100 na pewno oszukuje wraz z kolegom złożyliśmy się na bota zapłacili koleś podał złe hasło a potem twierdzi ze złe go wpisujemy
a to było wczoraj i do dziś nic cisza

Dajcie spokój z tym kupowaniem.U chomika nazwa usunięta dostaniecie go za darmo.Jest w folderze free.Pozdrawiam.
A ja dostaje po dwie takie wiadomości na dzień co wy na takie zachowanie cytuje

Nadawca: mala_slonec zkooo monika

Otrzymana: 11.04.2011 22:41
Mrrrrr... hejka chomiczku. Tez bym chciala miec takie zbiory jak ty. Kurcze, lecz czas mi nie pozwala na rozbudowe mojego chomiczka i punktów nie posiadam:(. Co dzien praca, dom, szkola...praca , dom, szkola i tak w kółko:( Tylko wieczory mam wolne , to sobie w koncu moge odpocząć, położyć na wygodnym łóżeczku :) i oglądnąc cos ciekawego:) Przepraszam, że zapytam. Moge liczyć na jakiś przelew puntów od Ciebie? Pościągam sobie wtedy jakies chetnie filmy:) Dziękuje za punkty:):) Pozdrawiam
(12.04.2011, 11:56)coloit napisał(a): A ja dostaje po dwie takie wiadomości na dzień co wy na takie zachowanie cytuje

Nadawca: mala_slonec zkooo monika

Otrzymana: 11.04.2011 22:41
Mrrrrr... hejka chomiczku. Tez bym chciala miec takie zbiory jak ty. Kurcze, lecz czas mi nie pozwala na rozbudowe mojego chomiczka i punktów nie posiadam:(. Co dzien praca, dom, szkola...praca , dom, szkola i tak w kółko:( Tylko wieczory mam wolne , to sobie w koncu moge odpocząć, położyć na wygodnym łóżeczku :) i oglądnąc cos ciekawego:) Przepraszam, że zapytam. Moge liczyć na jakiś przelew puntów od Ciebie? Pościągam sobie wtedy jakies chetnie filmy:) Dziękuje za punkty:):) Pozdrawiam

Zaglądnij sobie w ten wątek http://odjechani.com.pl/Thread-Najgłupsz...6#pid10596

Zastanawiamy się nad tą użytkowniczką czy dodać ją do listy wyłudzaczy.

Użytkownik "mala_sloneczkooo monika" został dodany do listy osób wyłudzających punkty.
madbud ii jak z moimi wyłudzaczami ??

mabud73@ Zajrzyj na pierwszą stronę. Poprawka - mabud, nie madbud :)
LoveOceans, użytkownik "mr.moor" został dodany do listy oszustów. Sprawa nierozwikłana z powodów nam znanych. Samo zachowanie użytkownika, świadczy o jego nieczystych intencjach. Pozostaje Ci niestety tylko cieszyć się obecnością użytkownika na liście oszustów, jak i wystawieniem negatywnego komentarza na aukcji.

Pozdrawiam
"Szybcy i wściekli 5" oraz "Kac Vegas 2" od chomika MrJoint007 to ten sam plik - czyli po zmianie rozszerzenia na ".rar" cieszymy się...gierką Worms World Party!:huh:
(15.04.2011, 13:44)Ledy11 napisał(a): "Szybcy i wściekli 5" oraz "Kac Vegas 2" od chomika MrJoint007 to ten sam plik - czyli po zmianie rozszerzenia na ".rar" cieszymy się...gierką Worms World Party!:huh:

Odpowiednie kroki zostały podjęte. Użytkownik powiadomiony i dodany do listy oszustów.
http://chomikuj.pl/najlepszychomik125 - to też cwaniak.
(16.04.2011, 07:52)ariczko napisał(a): http://chomikuj.pl/najlepszychomik125 - to też cwaniak.

Rozwiń swoją wypowiedź i uzasadnij trochę co takiego chomik ten robi ? Bardzo mało mi to mówi - cwaniak.