Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Metody userów na zatarcie śladów pirackiej działalności na kontach chomikuj.pl
Ja by co mam jeszcze dokument który wydali mi po zatrzymaniu komputera sprawa jest naprawdę poważna
i naprawdę nie mam na celu straszenia użytkowników tylko ich ostrzeżenia bo to nic miłego tak wizyta
  Odpowiedz
Z tego co piszecie to najwięcej łapią za ebook'i, programy, i muzykę, a czy kogoś złapali za filmy, gry lub xxx? to jest najczęściej wgrywane ale nie słyszałem o takich przypadkach.
Ech...
  Odpowiedz
Dobra, muszę się przyznać, że ściemniałem z tym, że do mnie wpadli do domu. Sprawa była prosta, ściągnąłem z google i wydrukowałem a następnie fotografowałem pod kątem, aby zmienić kolor papieru i farby żebyście nie poznali, że to lipa. Następnie zamieściłem tutaj a na chomiku rozrzuciłem po 50 najpopularniejszych chomikach info, że miało miejsce takie zdarzenie. I czekałem.
Przez pierwsze 2 dni wzrosło zainteresowanie moim chomikiem. Pierwszego dnia zauważyłem o 1000 wejść więcej i dostałem 27 PW na chomika z zapytaniem o szczegóły. Drugiego dnia też około 1000 wejść więcej niż zazwyczaj i 41 PW z zapytaniami o szczegóły.

Co chciałem pokazać? Otóż łatwo jest zrobić na chomiku akcję tego typu, gdyż materiały w internecie są dostępne w każdej chwili. Nie mając żadnych narzędzi praktycznie można dostosować do swoich potrzeb każdy z dostępnych screenów. Ja użyłem Painta systemowego. Zajęło mi to 10 minut. Aby ukryć niedoskonałości zrobiłem to zdjęcie. Część pewnie nie uwierzyła, część dała się nabrać a część nie wiedziała co o tym sądzić ale eksperyment się udał. Dziś też mam dużo więcej odwiedzin niż przed eksperymentem a z chomika już dawno skasowałem te zdjęcia. Chciałem pokazać tym, że można sobie zrobić niezłą reklamę wciskając taki kit.
Jednak nie twierdzę, że coloit kłamie. Dostępność takich dokumentów świadczy o tym, że takie naloty są robione przez policję, bo skąd ktoś miałby takie wzorce dokumentów. Jednak nie wszystkie muszą być prawdziwe.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Hahahaha byłem pewny że to autentyczne dokumenty. Rzeczywiście Blachu dałeś nabrać wiele osób :D mnie oczywiście też :D jednak wszyscy raczej nie podrabiają dokumentów tak więc naloty są chociaż nie na aż tak dużą skalę...
Ech...
  Odpowiedz
Blachu przecież 1 kwietnia już był!:D

Ja się tam nie boję, a niech wpadają. Poczucia winy mieć nie będę, a jedynie świadomość, że i tak z tym nie wygrają.
  Odpowiedz
Ale mi na reputacji nie zależy już od dawna się nie loguje na swojego chomika a po sprawie osuwam konto kto chce niech
wieży a kto nie chce niech liczy ze do niego nie wpadną pozdrawiam.
  Odpowiedz
(26.05.2012, 10:21)Blachu82 napisał(a):
[Obrazek: DSC00001.JPG]

Znalazłem, sorki za zdjęcie ale nie mam skanera. A poza tym tak było szybciej.

NO tak bo nic w tym się nie zgadza ani daty , więc nie strasz ludzi:OO
  Odpowiedz
Bo mają taki obowiązek prawny? :D
  Odpowiedz
Oczywiście, że mają obowiązki prawne, o których jesteśmy przecież informowani, kiedy zakładamy sobie tam konto
  Odpowiedz