Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mikołajki 2012 z forum Odjechani.com.pl
Najpiekniejszy prezent w moim zyciu dostalam od kardiochirurgow z kliniki w La Louviere ktorzy dzielnie mnie uratowali i dali drugie zycie,dziekuje im za to co dla mnie zrobili i moge dalej normalnie zyc :))
  Odpowiedz
gdybym był św. mikołajem to,sprawiłbym ----- żeby wszyscy się kochali , wszędzie i o każdej porze ;)
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to wszystkie Panie były by moje.
Gdybym był Świętym Mikołajem pomógł bym w ubieraniu choinki.
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem rozdawal bym punkty na chomiku ;p
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to poradził bym wszystkim ludziom wyczyścić kominki ;) żebym się nie zaklinował gdy będe przez nie wchodził aby wręczyc prezenty :D
  Odpowiedz
Najpiękniejszy prezent w moim życiu,to to,że mogę go spędzić w gronie najbliższych mi osób. ;*
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem, nie musiałbym się martwić o brak pracy w zawodzie :D
[Obrazek: TWXdd.png]
  Odpowiedz
Najpiękniejszy prezent w moim życiu to...moja córeczka choć urodziłam ją w bardzo późnym wieku i przez całą ciążę do dziś ( a minęło już 5 lat ) musiałam i muszę się sama zmagać z trudnościami życia to Ona daje mi siłę do życia,,,siłę i wiarę w lepsze jutro, Dziękuję Ci za to :)
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to kupiłbym wszystko co najlepsze mojej dziewczynie.Serce
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to wywaliłbym z rządu Tuska i Kaczyńskiego i rozdałbym wszystkim Polakom po kucyku z tęczą.
 Piwko
  Odpowiedz