Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mój wiersz... Ocenicie? Przyjmuję krytykę :D
Wink 
Szlam przez ulicę , nie ma tam cię .. szłam przez park , nie ma tam cię . Patrzyłam na gwiazdy w oddali.
Gdzieś daleko na gwieździe nie ma cię.

ref. Szukam cię , poszedłeś swoją drogą .. Szukam cię ,Inaczej niż inni
mogą. Jesteś wyjątkowy , w swoim rodzaju jedyny. Jak ja mogłam cię zgubić .. To jest wielki grzech.

Szłam przez miasto , nie ma tam cię ..Szłam przez wąskie dróżki , nie ma tam cię .. Gotowa bym była skoczyć z budynku by tylko znaleźć cię o jeee ..

ref. Szukam cię , poszedłeś swoją drogą .. Szukam cię ,Inaczej niż inni
mogą. Jesteś wyjątkowy , w swoim rodzaju jedyny. Jak ja mogłam cię zgubić .. To jest wielki grzech.

Powtarzam że przyjmuję krytykę .Ale proszę o wyrozumiałość. To mój 2 wiersz ..
  Odpowiedz
Zakrecona_LOL napisał(a):poszłeś swoją drogą
Poszedłeś. :P
No i to raczej piosenka, a nie wiersz - refren + "o jeee".

A poza tym, wszystko ok. :)

Nie odbieraj tego, jako czepialstwo, staram Ci się tylko dobrze doradzić.
Dopiero drugi wiersz, a już widać postępy od pierwszego.
Tak trzymaj i wrzucaj tu kolejne wiersze, myślę, że będziemy z chęcią obserwować, jak rozwijasz swój talent i pasję. :)
  Odpowiedz
No fajnie jakbyś do tego muzykę ułożyła i zaśpiewała.
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz
Piosenka niczego sobie, bo ewidentnie to piosenka po zapisie.
To czy byłaby fajna zależy od tonacji w jakiej ktoś by to wykonał no i od tempa śpiewania.
Ja bym się z moim growlem chyba wyrobił :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Fajnie, fajnie. Rzeczywiście to już chyba w zamyśle piosenka była, czasem jednak ktoś kusi się o napisanie muzyki do czegoś co stanowczo piosenką nie jest i powstają cudowności ;) więc tu utalentowany jakiś grajek bez problemu powinien zrobić coś fajnego:) gratki
  Odpowiedz