Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moja pasja- meteorologia
Witam. Nie wiem czy  to co napiszę, nadaje się do tego działu bo jestem jeszcze tu nowy ;)
Moim największym zainteresowaniem jest meteorologia. Jestem " zakręcony w pogodzie" do tego stopnia że od początku XXI wieku
prowadzę swój tzw. dziennik pogodowy w którym notuję takie rzeczy jak: temperatury: maksymalną, minimalną, opady i wszelkie zjawiska meteo które mają miejsce w mojej miejscowości ;) Posiadam już kilkanaście zeszytów, wiele ciekawych zestawień co do pór roku, miesięcy i dni. Dodam że w moich obserwacjach pogodowych nie " umknął mi" żaden dzień od roku 2000 !  
Mam z tego okresu wszystkie ważne dane dla mojej okolicy.  Po za tym interesują mnie także: turystyka. kocham góry, lasy itp. itp.

Wiele podsumowań  zamieszczam na Stronach meteo, jestem związany również z jednym z Polskich Stowarzyszeń Pasjonatów Meteorologii dla którego m.in przeprowadzam myślę ciekawą ankietę :D Dotyczy ona nadchodzącej zimy, śniegu i tego Kto lubi białe, śnieżne Boże Narodzenie itp. Nie wiem czy akurat w tym wątku można zamieszczać link do aktualnej, prowadzonej sondy, ankiety
ale spróbuję :D chcę bardzo serdecznie zaprosić Was do udziału w niej i odpowiedzi na kilka pytań:

http://www.survio.com/survey/d/Y9R3V8A9D8H2E9O3D

Zachęcam bardzo do wypełnienia bo wyniki zapowiadają się bardzo ciekawie. Link do wyników podam w przyszłym tygodniu po zakończeniu " badania".
  Odpowiedz
Wypełniłem ;) Choć jedyne do czego mogę się przyczepić w tej ankiecie jest pytanie o zainteresowania, których jest dość mało. Lepiej jak by było ich więcej lub gdyby były bardziej ogólnie podane.
  Odpowiedz
amb00

Dzięki :) rozumiem , jest jak jest, za późno już na zmiany bo zbyt wiele osób oddało głosy :)
  Odpowiedz
(14.12.2016, 16:00)stamek0508 napisał(a): oim największym zainteresowaniem jest meteorologia. Jestem " zakręcony w pogodzie" do tego stopnia że od początku XXI wieku
prowadzę swój tzw. dziennik pogodowy w którym notuję takie rzeczy jak: temperatury: maksymalną, minimalną, opady i wszelkie zjawiska meteo które mają miejsce w mojej miejscowości  Posiadam już kilkanaście zeszytów, wiele ciekawych zestawień co do pór roku, miesięcy i dni. Dodam że w moich obserwacjach pogodowych nie " umknął mi" żaden dzień od roku 2000 !  

Może napiszesz nam o tym w oddzielnym wątku? ;) Takiego jeszcze chyba nie mamy. Co do turystyki, lasów i gór to sądzę, że się dogadamy. :P
  Odpowiedz
Jasne ! mogę założyć wątek pogodowy :) tylko nie wiem w jakim dziale.

Na innych forach mają takie. Jeżeli można założyć taki wątek i zamieszczać w nim jakieś ciekawostki z mojej dziedziny
ciekawe zestawienia itp. to OK :D Może nawet opublikuję w nim wyniki wyżej podanej ankkiety, myślę że wielu zainteresuja.
  Odpowiedz
Opublikuj w tym samym dziale, w którym opulikowałeś ten wątek.
  Odpowiedz
Jest pytanie jest i odpowiedź. ;)
(15.12.2016, 00:20)stamek0508 napisał(a): Jasne ! mogę założyć wątek pogodowy tylko nie wiem w jakim dziale.
(15.12.2016, 08:16)amb00 napisał(a): Opublikuj w tym samym dziale, w którym opulikowałeś ten wątek.
  Odpowiedz