Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moja pasja stare pojazdy
Thumbs Up 
Uwielbiam stare pojazdy a ty??
  Odpowiedz
Możesz dodać kilka zdjęć ?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Może trochę rozwiniesz swoje zainteresowania?
Jakieś konkretne marki, zdjęcia, opisy?
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Też chętnie bym pooglądał. ;)
  Odpowiedz
Ja też....stare i nowe sportowe auta
  Odpowiedz
Ja nie jestem pasjonatem , ale czasami trafiam na jakieś starsze auto .
(21.04.2012, 10:31)Diablo09 napisał(a): Możesz dodać kilka zdjęć ?

(27.08.2012, 23:43)Mati56 napisał(a): Też chętnie bym pooglądał. ;)

O takie chodzi ?
[Obrazek: stareruskieauto-1346865441.jpg]
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Ja lubię oglądać "Fani czterech kółek" jak odnawiają i dają nowe życie starym klasykom:D
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
nom Fani Czterech Kółek to fajny program. Mi sie podobaja starsze modele BMW i Audi.
  Odpowiedz
Miałam niedawno okazję pisać artykuł o starych klasycznych samochodach, oglądałam filmy, czytałam artykuły recenzje i wszytsko na ich temat i muszę powiedzieć, że żaden samochód nie dorównuje klasą urodą, cechami charakterystycznymi, wyglądem czy konstrukcją tamtych pięknych samochodów. Kiedyś każde auto miało w sobie to coś a dziś po za bajerami i mocą czy prędkością jaką mogą osiągnąć nie ma w nich nic specjalnego rewolucyjnego...
  Odpowiedz