Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moje fanaty
Na początek wrzucę 3 ,za jakiś czas dorzucę więcej :)

Goku vs Freeza
[Obrazek: Full-8_hwewxna.jpg]

Kakashi
[Obrazek: Full-15_hwewxex.jpg]

Hinata Hyuga
[Obrazek: Full-3_hwewxee.jpg]

EDIT1:
Goku na chmurce
[Obrazek: Full-1_hwespar.jpg]

Garaa
[Obrazek: full6.jpg]

Yamato Team
[Obrazek: full11.jpg]

EDIT2:

Goku vs Piccolo
[Obrazek: Full-5_hwwsanw.jpg]

Kakashi x Itachi (Lineart z mangi)
[Obrazek: Full-14_hwwsaex.jpg]
  Odpowiedz
Czy sam je rysowałeś?
  Odpowiedz
Rysunki są mojego autorstwa ,z początku rysowałem jak to się mówi "z patrzenia" znajdowałem jakiś jpeg albo gazetę z postacią i rysowałem ją patrząc się na oryginał. Teraz po jakimś czasie treningów mogę już rysować "z głowy" :) Dorzucam jeszcze 3 do pierwszego posta.
PS. Jak ktoś chce poćwiczyć cieniowanie lub kolorowanie a nie chce mu się rysować i lineartów robić to mogę udostępnić PSDki.

Odpowiedz
to skoro tak to nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować talentu ,oby tak dalej.
  Odpowiedz
Kiedyś,jeszcze w podstawówce próbowałem oszukać nauczycielkę z plastyki.Poprosiłem koleżankę która miała same 5 i naprawdę duży talent do malowania o zrobienie szkicu,musiałem go tylko wypełnić farbami.I oczywiście tak to zawaliłem że lepiej nie mówić.O reakcji nauczycielki też nie będę wspominał bo jak sobie to przypominam to do tej pory oblewają mnie zimne poty.A tobie gratuluję zdolności,to naprawdę duży dar żeby tak malować.Pozdrawiam.
  Odpowiedz
(01.07.2011, 22:09)SteveFox napisał(a): Rysunki są mojego autorstwa ,z początku rysowałem jak to się mówi "z patrzenia" znajdowałem jakiś jpeg albo gazetę z postacią i rysowałem ją patrząc się na oryginał. Teraz po jakimś czasie treningów mogę już rysować "z głowy" :) Dorzucam jeszcze 3 do pierwszego posta.
PS. Jak ktoś chce poćwiczyć cieniowanie lub kolorowanie a nie chce mu się rysować i lineartów robić to mogę udostępnić PSDki.
Gratulacje, też bym chciał tak rysować jak chyba każdy :)
Ps. Gdzie mi możesz dać te psd ?
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Mogę Ci wrzucić na chomika ,ale później bo teraz upam co innego. Hasło do folderu wyśle na PW.

Ed2. Dodaje 2 prace do 1 posta.
  Odpowiedz
Mi też byś mógł podesłać PSDeki?
  Odpowiedz
Super praceOk gratuluję talentu:)Brawo
  Odpowiedz
jak możesz mi też daj te PSD'e . Rysunki super ...
  Odpowiedz