Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moje odjechane pasje
Moje Hobby to granie na gitarze elektrycznej i akustycznej , również na perksuji.
Zaraziłem się to pasją od zespołu Metallica . Na razie gram nie zawodowo , ale przyszłości mam zamiar założyć zespół rockowy. :)
  Odpowiedz
O to fajnie, a masz jakieś własne Kompozycję???
  Odpowiedz
Moje hobby to Motocross. Po prostu kocham adrenalinę :)
  Odpowiedz
moja pasja to komputer mogę siedzieć na nim cały dzień a co się z tym wiąże grafika komputerowa (lubię coś po majstrować)
ale także spędzam aktywnie czas gram w miejscowym klubie sportowym Sparta Węgorzyno
jestem albo Obrońcą albo pomocnikiem (zmieniam się z kolegą)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
(14.10.2012, 13:49)Michał napisał(a): A masz jakieś własne Konpozycję ???
Jeszcze nie , ale mam w planie zrobienie kilku kompozycji . :)
  Odpowiedz
Moim hobby są motocykle i piłka nożna.. Ach.. Ten ryk silnika, piękna "muzyka" :) W piłkę lubię grać, jestem ofensywnym pomocnikiem :D

Odpowiedz
Może wydać się to komuś dziwne ale ja jestem fanem curlingu
  Odpowiedz
Sport trochę zapomniany ale może o ciekawy nie wiem, bo nie uprawiałem. ;]
  Odpowiedz
Też uprawiam sport . ( mój sport ,to pływanie ). Gram na gitarze jeśli mam czas. :)
  Odpowiedz
A od jakiego czasu grasz raden_ ?
Chodzi mi tak ogólnie od kiedy zacząłeś.
Ja również gram, tylko na akustycznej no i śpiewam coś w stylu Mansona, In Flames i A call to sincerity :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz