Moje odjechane pasje
|
29.10.2012, 20:56
Gram na gitarze elektrycznej z 4 lata. Ale już naprawdę dobrze umiem grać na gitarze.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
29.10.2012, 21:11
Po 4 latach to na pewno
Ja dopiero niecałe półtora roku (dokładnie to 1,3). I przyznam że sporo już umiem zagrać, staram się grać codziennie. Wcześniej różnie to bywało. Od jakiegoś miesiąca do gry na ,,serio'' dołożyłem wokal i cały czas do przodu Trochę żałuję że nie wziąłem się za grę wcześniej.
19.11.2012, 21:57
Nikt tutaj nie lubi oglądać filmów? ;D
20.11.2012, 08:15
Ja lubię oglądać filmy, ale tylko akcja i science fiction.
Po za tym lubię jeździć na rowerze, grać w piłkę nożną, ręczną. A moja najlepszą pasją jest leniuchowanie
07.12.2012, 12:42
Moją największą pasją są zwierzaki, ale poza tym jest też wędrowanie po górach, poznawanie budowli warownych (głównie w Polsce i głównie średniowiecznych), jazda na rowerze, bieganie i ogólnie różne formy aktywnego wypoczynku. Nie cierpię siedzieć i nic nie robić
12.10.2016, 21:36
książki, książki, książki
14.10.2016, 18:04
Moimi zainteresowaniami i równocześnie potencjalnymi kierunkami zawodowymi to są informatyka(w tym momencie szczególnie programowanie) oraz majsterkowanie. I nie chodzi o jakieś pierdoły np. jakieś składanie szafek tylko o bardziej poważne rzeczy. Może w związku z tym drugim zainteresowaniem pójdę na mechatronikę lub zostanę elektrykiem, jeśli z mechatroniką czy informatyką by mi nie poszło. Do realizacji tego drugiego zainteresowania mam zamiar też wrócić do nauki elektroniki o czym wcześniej pisałem. Poza tym rozwijam też swoją sprawność fizyczną.
03.12.2016, 01:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2016, 23:40 przez Jarus.
Powód edycji: Nie dawaj tu szeptanego szajsu reklamowego. Link usunięty.
)
Mnie pociąga przede wszystkim inwestowanie, a zwłaszcza inwestowanie online - dzięki temu mogę odłożyć sobie raz na czas jakąś tam sumę pieniędzy na mniejsze lub większe wydatki. Wiadomo, dużo się tego trzeba uczyć, podstawa to oczywiście rozróżnienie pomiędzy oszczędzaniem a inwestowaniem i rozkładem ryzyk bezpośrednio z tym związanych. Można powiedzieć, że to jest takie moje największe hobby.
26.10.2017, 18:46
26.12.2017, 01:42
A mnie bardzo interesuje co siedzi we łbach seryjnych morderców, skoro zrobili to, co zrobili. Zaczynam od Leszka P. (kończę czytać książkę).
|