Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moje odjechane pasje
Gram na gitarze elektrycznej z 4 lata. Ale już naprawdę dobrze umiem grać na gitarze.
  Odpowiedz
Po 4 latach to na pewno :)
Ja dopiero niecałe półtora roku (dokładnie to 1,3).
I przyznam że sporo już umiem zagrać, staram się grać codziennie. Wcześniej różnie to bywało.
Od jakiegoś miesiąca do gry na ,,serio'' dołożyłem wokal i cały czas do przodu :)
Trochę żałuję że nie wziąłem się za grę wcześniej.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Nikt tutaj nie lubi oglądać filmów? ;D
  Odpowiedz
Ja lubię oglądać filmy, ale tylko akcja i science fiction.
Po za tym lubię jeździć na rowerze, grać w piłkę nożną, ręczną.
A moja najlepszą pasją jest leniuchowanie :D
  Odpowiedz
Moją największą pasją są zwierzaki, ale poza tym jest też wędrowanie po górach, poznawanie budowli warownych (głównie w Polsce i głównie średniowiecznych), jazda na rowerze, bieganie i ogólnie różne formy aktywnego wypoczynku. Nie cierpię siedzieć i nic nie robić :P
  Odpowiedz
książki, książki, książki
  Odpowiedz
Moimi zainteresowaniami i równocześnie potencjalnymi kierunkami zawodowymi to są informatyka(w tym momencie szczególnie programowanie) oraz majsterkowanie. I nie chodzi o jakieś pierdoły np. jakieś składanie szafek tylko o bardziej poważne rzeczy. Może w związku z tym drugim zainteresowaniem pójdę na mechatronikę lub zostanę elektrykiem, jeśli z mechatroniką czy informatyką by mi nie poszło. Do realizacji tego drugiego zainteresowania mam zamiar też wrócić do nauki elektroniki o czym wcześniej pisałem. Poza tym rozwijam też swoją sprawność fizyczną.
  Odpowiedz
Mnie pociąga przede wszystkim inwestowanie, a zwłaszcza inwestowanie online - dzięki temu mogę odłożyć sobie raz na czas jakąś tam sumę pieniędzy na mniejsze lub większe wydatki. Wiadomo, dużo się tego trzeba uczyć, podstawa to oczywiście rozróżnienie pomiędzy oszczędzaniem a inwestowaniem i rozkładem ryzyk bezpośrednio z tym związanych. Można powiedzieć, że to jest takie moje największe hobby.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
A mnie bardzo interesuje co siedzi we łbach seryjnych morderców, skoro zrobili to, co zrobili. Zaczynam od Leszka P. (kończę czytać książkę).
  Odpowiedz