Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Monkiii - różności
Fajne te projekty vlepek, zwłaszcza te o myśleniu.
Jak to twój projekt od a do z to szczere gratulacje za wykonanie.
Co do tych pasków to takiego zabezpieczenia jeszcze nie widziałem ;) Zawsze znaki wodne, kratownice...
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Dobra robota, Monki!
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
No nieźle, szacun. :) Wlepki super.
  Odpowiedz
[Obrazek: V9P6eiT.jpg]
[Obrazek: qLVXN7w.jpg]
  Odpowiedz
Choć się tego nie spodziewałem, to zaczynam ogarniać wektory  Brawo
Robię taki projekcik herbu drużyny rugby, na razie wykombinowałem taki kształt, co o tym sądzicie?

[Obrazek: 23A52sL.png]
  Odpowiedz
I skończony projekt. chociaż pewnie będę wprowadzał poprawki, wszystko zależy od zlecenia.
[Obrazek: yvJ8tpF.png]
  Odpowiedz
V2
[Obrazek: wRRigYt.png]
  Odpowiedz
Wersja pierwsza zdecydowanie lepsza.
Dodałbym jeszcze ze 2 gwiazdki na górze.
Ogólnie nie ogarniam kanciastych zakończeń przy tym czerwonym kształcie (płomieniach)?
Te paski to też zabezpieczenie? ;) Nie wiem kto by ci tutaj mógł podpierniczyć projekt btw :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Bardzo fajne, tylko czy te paski powinny tak być nad herbem? W sensie, że herb jest drugoplanowy, bo paski nachodzą na niego.

Odpowiedz
Paski to zabezpieczenie, troszkę nad tym projektem siedziałem i smutno by mi było jak by mi ktoś podpieprzył pracę.

Te czerwone elementy na dole to broda wikinga, dlatego są też rogi i toporki :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości