Jak to twój projekt od a do z to szczere gratulacje za wykonanie.
Co do tych pasków to takiego zabezpieczenia jeszcze nie widziałem Zawsze znaki wodne, kratownice...
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Monkiii - różności
|
13.09.2015, 10:30
Fajne te projekty vlepek, zwłaszcza te o myśleniu.
Jak to twój projekt od a do z to szczere gratulacje za wykonanie. Co do tych pasków to takiego zabezpieczenia jeszcze nie widziałem Zawsze znaki wodne, kratownice... Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.09.2015, 13:17
Dobra robota, Monki!
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
13.09.2015, 18:12
No nieźle, szacun. Wlepki super.
23.09.2015, 14:12
01.10.2015, 04:27
Choć się tego nie spodziewałem, to zaczynam ogarniać wektory
Robię taki projekcik herbu drużyny rugby, na razie wykombinowałem taki kształt, co o tym sądzicie?
01.10.2015, 14:01
I skończony projekt. chociaż pewnie będę wprowadzał poprawki, wszystko zależy od zlecenia.
01.10.2015, 16:59
V2
01.10.2015, 18:48
Wersja pierwsza zdecydowanie lepsza.
Dodałbym jeszcze ze 2 gwiazdki na górze. Ogólnie nie ogarniam kanciastych zakończeń przy tym czerwonym kształcie (płomieniach)? Te paski to też zabezpieczenie? Nie wiem kto by ci tutaj mógł podpierniczyć projekt btw
01.10.2015, 19:02
Bardzo fajne, tylko czy te paski powinny tak być nad herbem? W sensie, że herb jest drugoplanowy, bo paski nachodzą na niego.
01.10.2015, 20:02
Paski to zabezpieczenie, troszkę nad tym projektem siedziałem i smutno by mi było jak by mi ktoś podpieprzył pracę.
Te czerwone elementy na dole to broda wikinga, dlatego są też rogi i toporki |