Jak to twój projekt od a do z to szczere gratulacje za wykonanie.
Co do tych pasków to takiego zabezpieczenia jeszcze nie widziałem

![[Obrazek: aG8bM6P.png]](https://i.imgur.com/aG8bM6P.png)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Monkiii - różności
|
13.09.2015, 10:30
Fajne te projekty vlepek, zwłaszcza te o myśleniu.
Jak to twój projekt od a do z to szczere gratulacje za wykonanie. Co do tych pasków to takiego zabezpieczenia jeszcze nie widziałem ![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.09.2015, 13:17
Dobra robota, Monki!
![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
13.09.2015, 18:12
No nieźle, szacun.
![]()
23.09.2015, 14:12
![]() ![]()
01.10.2015, 04:27
Choć się tego nie spodziewałem, to zaczynam ogarniać wektory
![]() Robię taki projekcik herbu drużyny rugby, na razie wykombinowałem taki kształt, co o tym sądzicie? ![]()
01.10.2015, 14:01
I skończony projekt. chociaż pewnie będę wprowadzał poprawki, wszystko zależy od zlecenia.
![]()
01.10.2015, 16:59
V2
![]()
01.10.2015, 18:48
Wersja pierwsza zdecydowanie lepsza.
Dodałbym jeszcze ze 2 gwiazdki na górze. Ogólnie nie ogarniam kanciastych zakończeń przy tym czerwonym kształcie (płomieniach)? Te paski to też zabezpieczenie? ![]() ![]() ![]()
01.10.2015, 19:02
Bardzo fajne, tylko czy te paski powinny tak być nad herbem? W sensie, że herb jest drugoplanowy, bo paski nachodzą na niego.
01.10.2015, 20:02
Paski to zabezpieczenie, troszkę nad tym projektem siedziałem i smutno by mi było jak by mi ktoś podpieprzył pracę.
Te czerwone elementy na dole to broda wikinga, dlatego są też rogi i toporki ![]() |