Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Monkiii - różności
Logo dla klanu CS GO.

[Obrazek: jfiRu66.jpg]
  Odpowiedz
Logo dla firmy udzielającej kredyty. Pewnie nad nim jeszcze popracuję.

[Obrazek: 0PcKKqN.jpg]
  Odpowiedz
Widać, że loga to Twoja mocna strona. Dobra robota. Długo już bawisz się grafiką?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
No jakoś około 3 latek będzie.
  Odpowiedz
Logo dla klanu świetne, ale to dla banku to dla mnie lekka kicha.
Logo w ogóle nie kojarzy się z bankiem, te 2 pociągnięcia nad N też dziwne, jakby to jeszcze było na równej wysokości...
Logo fajnie wygląda na tym podkładzie, ale wiedz że firma będzie używać go wszędzie więc to przemyśl ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Jestem nieziemsko zadowolony z tego projektu, po raz pierwszy udało mi się uzyskać taki efekt.
[Obrazek: xDZKeEo.jpg]
  Odpowiedz
Jest bardzo dobrze :)
Mógłbyś wkleić na przykład połowę pracy bez znaku wodnego? Bo troszkę psuje ten klimat ;)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
[Obrazek: 1zESjIz.jpg]
  Odpowiedz
[Obrazek: Ni5GlnZ.jpg]
  Odpowiedz
Bardzo mi się podoba ta grafika powyżej. Fajny, nowoczesny styl, mieszanka bieli i zieleni bardzo pasuje.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości