Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mundial 2014 - kto wygra? Pogadajmy o Mundialu.
Połowa Pierwsza meczu była dość ciekawa co nie sąsiad?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Jak się nie wykorzystuje stu procentowych akcji to kończy się tak, jak skończyło się wczoraj.
Szkoda, kibicowałem Argentynie. Moim zdaniem złym posunięciem było zejście Higuaina, fakt nie wykorzystał
szans na strzelenie bramki, ale było go widać na boisku. Szkoda również że Di Maria nie mógł grać, być może
wtedy mielibyśmy zupełnie inny wynik.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
I ta złota piłka dla Messiego, ja się pytam za co? Było dużo lepszych od niego, ale wiadomo ...
  Odpowiedz
..marketing - tyle.
Mimo iż go lubię, to złota piłka mu się nie należała.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
No cóż..., jeszcze przed mistrzostwami wytypowałem dwie drużyny do finału - klik. Obie znalazły się w najlepszej czwórce, więc nie pomyliłem się jakoś masakrycznie.

Niemcy... Podejrzewałem, że zajdą wysoko, ale sądziłem, że przegrają z klimatem, a może po prostu nie lubię Niemców Mysli. Zasłużyli jednak na zwycięstwo. Grali całą drużyną, nie mieli słabych punktów, wytrzymali kondycyjnie i psychicznie. Gratulacje i dla drużyny, i dla trenera za dokonywanie właściwych decyzji taktycznych.

Złota piłka nie należała się Messi'emu. Było wielu lepszych od niego na tych mistrzostwach, choćby Kolumbijczyk James Rodríguez.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Benedykt widocznie bardziej się modlił od Franciszka :D
  Odpowiedz
Chris567 napisał(a):Niemcy wygrali, a ja przegrałem niestety 20 zł

Oj, Radek, Radek. Po co to się o takie rzeczy zakładać za pieniądze, tym bardziej, że to nie złotówka czy dwa złote, a 20.

Ja lubię Niemców, należała się im ta wygrana, od początku grali dobrze, tylko ten remis z Ghano. Bilans bramek 18-4
A co do złotej piłki, to Muller miał pięć goli, a Messi cztery, więc nie wiem czemu Muller nie zgarnął piłki. Rodriguez miał sześć bramek, a pewnie dlatego nie dostał nagrody, ponieważ Kolumbia nie awansowała do 1/2 finału. Nie wiem jak to dokładnie jest, chyba nie znam dokładnie zasad.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Jeśli chodzi o złotą piłkę to nie liczy się ilość bramek, a ogólna dyspozycja zawodnika.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Jeśli oglądalibyście państwową telewizję z Korei Płn., to wiedzielibyście że Mundial wygrała właśnie Korea Północna.
Tak się zastanawiam, czy to nasza, czy ich telewizja kłamie... Mysli
http://www.cda.pl/video/135358cf/Korea-P...w-Brazylii
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Nie no z tym filmikiem to musi być jakaś ściema Haha
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz