ftp://109.196.92.86/Poradniki user: user hasło: user |
Używaj przycisku rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku
ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Muzeum Sztuki Współczesnej
|
||||||||
15.05.2012, 22:03
Byliście tam kiedyś? Polecam.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.05.2012, 22:11
Ja nie mialwem okazji sie tam znalesc
a co tam jest imponujacego??
15.05.2012, 22:20
Czasem można się naciąć jak tych dwoje na obrazku. Byliśmy na wycieczce szkolnej, parę dobrych lat temu, i kupmel się zmęczył chodzeniem i usiadł na krześle. Oczywiście był ochrzan.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
15.05.2012, 22:26
Hahah krzesło było zabytkowe
15.05.2012, 22:28
Nie, zwykłe. W dodatku stało w jakiejś sieni czy czymś. Wyglądało jak normalne krzesło. Nikt by się nie spodziewał, że to eksponat.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
15.05.2012, 22:31
Heh ja to nie lubię chodzić do muzeum
ostatnio by mnie to drogo kosztowało
16.05.2012, 13:01
Ja kompletnie nie rozumiem sztuki współczesnej, zatrzymałam się na surrealizmie, choć i nie wszystkie starsze kierunki w sztuce "uznaję". Sztukę współczesną rozumiem tak: każdy pierwszy lepszy Ziutek z ulicy może ulepić ludzika z plasteliny, posadzić go na kamieniu, oblać ketchupem i powiedzieć, że to ma przesłanie i głęboką treść, po czym zapewne znajdzie się jakaś grupa oszołomów, która okrzyknie to dziełem sztuki, jakże awangardowym i obrazoburczym. W ten sposób praktycznie każdy mógłby się mienić artystą. Ja tego nie kupuję.
Lubię chodzić do muzeów i galerii sztuki, ale nie współczesnej. W kwestii krzesła, solidaryzuję się z Twoim kolegą.
16.05.2012, 15:22
Całkowicie się z tobą zgadzam, aczkolwiek są eksponaty, które są ładne i coś tam jednak w sobie mają.
18.05.2012, 16:34
Blachu82 napisał(a):Całkowicie się z tobą zgadzam, aczkolwiek są eksponaty, które są ładne i coś tam jednak w sobie mają.Pewnie tak - nie wiem, nie byłam. Generalnie sztukę współczesną obchodzę szerokim łukiem, choć może trochę za bardzo uogólniam - zawsze można znaleźć coś dla siebie wartościowego lub wartościowego artystę, kwestia gustu. |