My słowianie. +18
|
11.11.2013, 10:24
Osobiście powiem, że piosenka jako piosenka jest fajna A głos Cleo jest na prawdę interesujący, taki elektryzujący moim zdaniem Teledysk trochę niesmaczny momentami bo zbyt dwuznaczny wydźwięk ma, ale najwyraźniej tak miało być. Jak przesłuchałam piosenkę to momentalnie utknęła mi w głowię i teraz chodzę ciągle sobie śpiewając refren ^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
11.11.2013, 13:33
Da Vinci, nutka jest dobra właśnie, a Cleo to fajna d... dziewczyna!
Kawałek wpada w ucho, a teledysk ogląda sie jeszcze lepiej! Czego chcieć więcej?!
piszę poprawnie
12.11.2013, 05:10
Kwestia gustu, Adi, po prostu
02.12.2013, 00:29
Hehe, no i mamy odpowiedź panów:
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
02.12.2013, 06:58
No, przeróbka zdecydowanie lepsza
10.12.2013, 17:25
Odświeżam i przypominam o wersji metal
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
12.12.2013, 16:20
Krańce internetów...
15.01.2014, 14:15
Jeśli chodzi o muzykę, to można powiedzieć że wybrzydzam praktycznie wszystko. Piosenka sama w sobie nie jest zła, teledysk również, ale jakoś nie jara mnie nic w tym. Również w wykonaniu Panów. Może Ruskie coś mają, własną wersję.
Luxurii wygląda na ponad 20 lat, a w rzeczywistości jest 2-3 lata starsza ode mnie. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
15.01.2014, 15:00
Poza tym owa Luxuria za szczególnie na Słowiankę mi nie wygląda. Gdzieś czytałam, że jej babcia była Azjatką.
Mi jakoś nutka nie wchodzi. Ten teledysk z osiłkami jest zabawny. Co do tej Pani z ładnymi piersiami, to nie bardzo mi się podoba, coś mnie odpycha. Demanufacture to tylko teledysk, a poza tym miliony Polek mają dość zróżnicowaną budowę twarzy, że też nie dostrzegam w wielu "słowiańskich " rys.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości