Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

My słowianie. +18
Osobiście powiem, że piosenka jako piosenka jest fajna :) A głos Cleo jest na prawdę interesujący, taki elektryzujący moim zdaniem :) Teledysk trochę niesmaczny momentami bo zbyt dwuznaczny wydźwięk ma, ale najwyraźniej tak miało być. Jak przesłuchałam piosenkę to momentalnie utknęła mi w głowię i teraz chodzę ciągle sobie śpiewając refren :D ^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Da Vinci, nutka jest dobra właśnie, a Cleo to fajna d... dziewczyna! :D
Kawałek wpada w ucho, a teledysk ogląda sie jeszcze lepiej!
Czego chcieć więcej?! :D
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Kwestia gustu, Adi, po prostu ;)
  Odpowiedz
Hehe, no i mamy odpowiedź panów:

Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
No, przeróbka zdecydowanie lepsza :P
  Odpowiedz

Odświeżam i przypominam o wersji metal Cool
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz

Krańce internetów... :D
  Odpowiedz
Jeśli chodzi o muzykę, to można powiedzieć że wybrzydzam praktycznie wszystko. Piosenka sama w sobie nie jest zła, teledysk również, ale jakoś nie jara mnie nic w tym. Również w wykonaniu Panów. Może Ruskie coś mają, własną wersję.
Luxurii wygląda na ponad 20 lat, a w rzeczywistości jest 2-3 lata starsza ode mnie.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Poza tym owa Luxuria za szczególnie na Słowiankę mi nie wygląda. Gdzieś czytałam, że jej babcia była Azjatką.
  Odpowiedz
Mi jakoś nutka nie wchodzi. Ten teledysk z osiłkami jest zabawny. Co do tej Pani z ładnymi piersiami, to nie bardzo mi się podoba, coś mnie odpycha. Demanufacture to tylko teledysk, a poza tym miliony Polek mają dość zróżnicowaną budowę twarzy, że też nie dostrzegam w wielu "słowiańskich " rys.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości