Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Na ile lat wyglądam?
Chciałem Was zapytać na ile lat ocenicie mój wiek patrząc tylko na moje zdjęcie? :D

[Obrazek: 1381885_617107914994815_1473162567_n.jpg]
  Odpowiedz
95 rocznik ;)
  Odpowiedz
15? Te oczy to oczywiście w programie graficznym? :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Na 18-tka wyglądasz:P
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
17 lat ^^
  Odpowiedz
No dobra a teraz przyznać się kto mówił prawdę na ile wyglądam a kto sprawdzał w profilu czy szukał informacji gdzieś indziej :)
  Odpowiedz
(26.10.2013, 16:00)Marszal napisał(a): No dobra a teraz przyznać się kto mówił prawdę na ile wyglądam a kto sprawdzał w profilu czy szukał informacji gdzieś indziej :)
Możesz zobaczyć kto oglądał twój profil Haha
  Odpowiedz
Z ciekawości wpadłem ale po napisaniu posta :P Informacji się nie doszukałem.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
14 :D
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
To są raczej soczewki, Nicholas ;) no i kolejny użytkownik który chce w jakiś sposób zwrócić na siebie uwagę.
A skąd Mamy wiedzieć kto mówi prawdę skoro nie wiemy ile masz lat? w ogóle co to za pytanie?
Moim zdaniem masz 15 góra 16 lat.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości