Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Na jaka Partię bedziesz głosował ??
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Platforma Obywatelska
7.69%
1 7.69%
Prawo i Sprawiedliwość
23.08%
3 23.08%
Sojusz Lewicy Demokratycznej
0%
0 0%
Polskie Stronnictwo Ludowe
0%
0 0%
Ruch Poparcia Palikota
30.77%
4 30.77%
Polska Jest Najważniejsza
0%
0 0%
Nie będę głosował/a
15.38%
2 15.38%
Oddam fałszywy głos !
0%
0 0%
Wybory mnie nie interesują
23.08%
3 23.08%
Razem 13 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Na jaka Partię bedziesz głosował w zbliżających się wyborach ??
Na jaka Partię będziesz głosował w zbliżających się wyborach ?? I dlaczego akurat na nią ??

Ja osobiście będę głosował na Panią Wiolettę Wajdman z Ruchu Palikota :) A dlaczego bo znam tą Panią, po za tym ta partia ma jako jedyna zamierzenia które przekonały mnie do tego aby w ogóle pójść na wybory. Tzn chcą uderzyć w Kościół co mi się bardzo podoba :)
  Odpowiedz
W ankiecie brakuje mi opcji "nie będę głosował", "oddam fałszywy głos", "nie pójdę na wybory"... coś takiego :)
  Odpowiedz
Ja zagłosuje na http://www.ruchpalikota.org.pl/ może ktoś zrobi porządek w Polsce... :) Każdemu trzeba dać szansę...
  Odpowiedz
Ja również oddam głos na Palikota, zobaczymy co będzie, gorzej chyba być nie może.
  Odpowiedz
W ankiecie nie ma partii prawicowych, same lewusy tu bytują? Oj, brzydko ;d
  Odpowiedz
jakbym był starszy to bym zagłosował na Ruch Palikota :-)
  Odpowiedz
Moim skromnym zdaniem ankieta nie służy nikomu i niczemu.
Pozwólmy każdemu zachować prawo do własnego zdania.
Jest coś takiego jak KONSTYTUCJA która gwarantuje nam prawo do wyborów tajnych.
Nie widzę potrzeby wypowiadania się publicznie na kogo będę głosował lub czy będę głosował.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
  Odpowiedz
Maro:
Nie musisz wszystkiego i do końca rozumieć co miałem na myśli i o co mi chodzi.
Napisałem swoje zdanie, mam do tego prawo podobnie jak TY.
Przepraszam za off-top.

[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Ja zagłosuję na Ruch Palikota (a czy on przypadkiem nie nazywa się Ruch Poparcia Palikota ?), Palikot to jedyny "polityk" który nie wchodzi do d*** tym wszystkim w sutannach, jako jedyny głośno mówi o tym co mu się nie podoba i jako jedyny chce opodatkować kościół co BARDZO mi się podoba.
  Odpowiedz