Ja osobiście będę głosował na Panią Wiolettę Wajdman z Ruchu Palikota A dlaczego bo znam tą Panią, po za tym ta partia ma jako jedyna zamierzenia które przekonały mnie do tego aby w ogóle pójść na wybory. Tzn chcą uderzyć w Kościół co mi się bardzo podoba
Ankieta: Na jaka Partię bedziesz głosował ?? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Platforma Obywatelska | 1 | 7.69% | |
Prawo i Sprawiedliwość | 3 | 23.08% | |
Sojusz Lewicy Demokratycznej | 0 | 0% | |
Polskie Stronnictwo Ludowe | 0 | 0% | |
Ruch Poparcia Palikota | 4 | 30.77% | |
Polska Jest Najważniejsza | 0 | 0% | |
Nie będę głosował/a | 2 | 15.38% | |
Oddam fałszywy głos ! | 0 | 0% | |
Wybory mnie nie interesują | 3 | 23.08% | |
Razem | 13 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Na jaka Partię bedziesz głosował w zbliżających się wyborach ??
|
21.09.2011, 10:41
Na jaka Partię będziesz głosował w zbliżających się wyborach ?? I dlaczego akurat na nią ??
Ja osobiście będę głosował na Panią Wiolettę Wajdman z Ruchu Palikota A dlaczego bo znam tą Panią, po za tym ta partia ma jako jedyna zamierzenia które przekonały mnie do tego aby w ogóle pójść na wybory. Tzn chcą uderzyć w Kościół co mi się bardzo podoba Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.09.2011, 10:59
W ankiecie brakuje mi opcji "nie będę głosował", "oddam fałszywy głos", "nie pójdę na wybory"... coś takiego
21.09.2011, 12:55
Ja zagłosuje na http://www.ruchpalikota.org.pl/ może ktoś zrobi porządek w Polsce... Każdemu trzeba dać szansę...
21.09.2011, 14:19
Ja również oddam głos na Palikota, zobaczymy co będzie, gorzej chyba być nie może.
21.09.2011, 17:27
W ankiecie nie ma partii prawicowych, same lewusy tu bytują? Oj, brzydko ;d
22.09.2011, 22:44
Moim skromnym zdaniem ankieta nie służy nikomu i niczemu.
Pozwólmy każdemu zachować prawo do własnego zdania. Jest coś takiego jak KONSTYTUCJA która gwarantuje nam prawo do wyborów tajnych. Nie widzę potrzeby wypowiadania się publicznie na kogo będę głosował lub czy będę głosował.
23.09.2011, 01:18
23.09.2011, 07:38
Maro:
Nie musisz wszystkiego i do końca rozumieć co miałem na myśli i o co mi chodzi. Napisałem swoje zdanie, mam do tego prawo podobnie jak TY. Przepraszam za off-top.
23.09.2011, 15:35
Ja zagłosuję na Ruch Palikota (a czy on przypadkiem nie nazywa się Ruch Poparcia Palikota ?), Palikot to jedyny "polityk" który nie wchodzi do d*** tym wszystkim w sutannach, jako jedyny głośno mówi o tym co mu się nie podoba i jako jedyny chce opodatkować kościół co BARDZO mi się podoba.
|