Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Na jaka Partię bedziesz głosował ??
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Platforma Obywatelska
7.69%
1 7.69%
Prawo i Sprawiedliwość
23.08%
3 23.08%
Sojusz Lewicy Demokratycznej
0%
0 0%
Polskie Stronnictwo Ludowe
0%
0 0%
Ruch Poparcia Palikota
30.77%
4 30.77%
Polska Jest Najważniejsza
0%
0 0%
Nie będę głosował/a
15.38%
2 15.38%
Oddam fałszywy głos !
0%
0 0%
Wybory mnie nie interesują
23.08%
3 23.08%
Razem 13 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Na jaka Partię bedziesz głosował w zbliżających się wyborach ??
A ja powiem tak choć jestem pewien że wiele się ze mną nie zgodzi. Oni wszyscy są po jednych pieniądzach. Jak dla mnie to banda złodzieji i tyle ..

Jeśli uraziłem kogoś poglądy z góry za to przepraszam - ale wolny kraj, wolność głosu.
  Odpowiedz
(26.09.2011, 19:23)B0hazard napisał(a): ...Oni wszyscy są po jednych pieniądzach. Jak dla mnie to banda złodzieji i tyle ..

Ja bym jeszcze dodał że wszyscy powinni trafić za kraty do końca życia za to co ukradli.
  Odpowiedz
Palikot ma zaletę bo jest bogaty i wielu mu uwierzyło w jego dobre intencję,
Przedsiębiorczy ale co z tego jak po jednej stronie barykady z kolaborantami,
złodziejami i tym całym g....
  Odpowiedz