Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nabór do ekipy forum 2015
Powinniście mnie wybrać ponieważ: 
Jestem jedynym człowiekiem który dostał tak dużo banów,
Inteligenty z poczocuiem humoru,
Grzeczny ale do czasu, gdy ktoś mnie wyprowadza z równowagi,
Zawsze marzyłem zostać moderatorem no i oczywiście Hakierem :D 
Mogę poświęcić swój czas na forum( 4 -6 godzin),
Mam duże doświadczenie,
Forum znam jak własną kieszeń, 
Wszystkie posty i wątki mam w jednym placu
Ortografia na ocenę - 5 :D
Przyjazny dla ludzi jestem nie jedno pokolenie bym swoim życiu wychował :D
Odjechaną pasję do nienormalnych postów, których zawsze przyciągałem dużo ludzi
Interesuje się Hakowaniem komp oraz wkładem na to forum czyli pomaganiem :D
Bardzo dobrze bym się sprawdził jako junior moderator :D
Liczę że to ja będę gościł w ekipie forum, bo jak trzeba wybierać to wybierać z rozsądkiem i z piękną sylwetką, którą posiadam a inni nie posiadają :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Dziękujemy wszystkim użytkownikom, którzy postanowili złożyć swoją aplikację do ekipy naszego forum. Jest nam niezmiernie miło, że znalazło się aż tyle aktywnych i chętnych osób, które wyraziły chęć tworzenia wspólnie z nami projektu Odjechani.com.pl. Cieszymy się, że losy tego miejsca nie są Wam obojętne. Stanęliśmy przed ciężkim wyborem, decyzja nie była łatwa, każdy z Was oferował swoją osobą bardzo wiele. Trwało to zdecydowanie dłużej, niż to sobie zakładaliśmy, jednak udało nam się w końcu zdecydować. 

Nabór wygrywają:

Demanufacture i Robotox!

Zwycięzcom serdecznie gratulujemy! Za moment powstanie stosowny wątek w dziale awansów, z którego dowiecie się więcej. 
  Odpowiedz
Hakier będzie niezadowolony Haha
  Odpowiedz
Wielka szkoda że znowu się mi nie udało :( Jednak serdecznie gratuluję nowym Członkom Ekipy Forum :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz

Odpowiedz