Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nad jakimi cechami u siebie pracujecie lub pracowaliście?
Ja nad cierpliwością, wytrwałością, otwartością i spokojem.
  Odpowiedz
otwartością , cierpliwością < to przede wszystkim :D
  Odpowiedz
Próbuję walczyć z lenistwem, ale zamiast zabrać się do pracy, to postuję na forum Haha
  Odpowiedz
Nad nieśmiałością i asertywnością :)
  Odpowiedz
Pracuje nad szczerością, nie mówieniu kłamstw bliskim osobom co mi się zdarza czasami powiedzieć, nad swoim opanowaniem w różnych sytuacjach,lenistwem a także nad ograniczeniem stosunków ..... :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Ja pracuje ogolnie nad całym moim charakterem. Tak
  Odpowiedz
Wciąż pracuję nad swoją odwagą - jestem osobą bardzo nieśmiałą, co w dzisiejszych czasach bardzo utrudnia życie.
  Odpowiedz
Pracuję nad trzymaniem swojej wybujałej wyobraźni w ryzach oraz otwartością ;P Od jakichś 3 tygodni regularnie ćwiczę pompki i brzuszki, a do tego sporo spaceruję ^^
  Odpowiedz
Cierpliwość, roztropność, umiarkowana wrażliwość moralna.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
A ja pracuję nad:
- Samorealizacją- może to nie do końca cecha, ale jest masa pierdół odciągających mnie od rzeczy, do których dążę i na których mi zależy. A to jakiś dodatkowy projekt, a to kolejne tymczasowe zajęcie na boku stałego, a to jeszcze coś-tam... i ostatecznie brakuje czasu na to, co chcę zrobić.
- Motywacją. Ale motywacją do wstawania z łóżka w weekendy. Rano, nie koło południa. :P No niby się wyśpię itd, ale jakoś szkoda mi tego czasu. Zwłaszcza, jak prześpię za długo i potem dzień jest średnio produktywny. :)
  Odpowiedz