Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najgłupsze wiadomości, jakie dostajesz na PW w Chomikuj
Cytat:witam pozytywny chomik. pozdrawiam i dodaje.

Chyba zapomniał gdzie jest przycisk dodaj :D
---
  Odpowiedz
"żeby pobrać plik, musisz posiadać oryginalny nośnik z utworem/filmem/grą który/ą ściągasz."

Moim zdaniem największe głupoty można spotkać na stronach głównych,oto jedna z nich.No bo po co mi ściągać film czy muzę która mam w oryginale.
  Odpowiedz
(12.04.2011, 15:51)tungar napisał(a): "żeby pobrać plik, musisz posiadać oryginalny nośnik z utworem/filmem/grą który/ą ściągasz."

Moim zdaniem największe głupoty można spotkać na stronach głównych,oto jedna z nich.No bo po co mi ściągać film czy muzę która mam w oryginale.

Zgadza się tungar, ale skupmy się na odpowiedziach na pytanie zawarte w temacie wątku. Takich "głupot" na stronach głównych też jest sporo. W PW ludzka pomysłowość często wybiega poza granice rozsądku:)

Odpowiedz
ok! A co powiecie na to co dostałem dzisiaj.Nie dość że nie jestem kobietą,to jeszcze te 100000 punktów dziennie[Obrazek: jestem-no_hxqhrwx.jpg]
No i wreszcie na koniec okazało się że nie jestem nawet człowiekiem.
  Odpowiedz
tungar, a po co wyłudzacz ma zwracać uwagę na to czy jesteś kobietą czy mężczyzną, oni tylko kopiuj, wklej, wyślij i kolejne... jak na taśmie:)

A tutaj ode mnie
[Obrazek: beztytuuvle.png]
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Dzisiaj otrzymałem taką wiadomość:
[Obrazek: wyudzenie.jpg]
  Odpowiedz
[Obrazek: ee90da1695334b46med.jpg]

Niezła Ściema :D
  Odpowiedz
to dostałam dzisiaj :)
[Obrazek: pc806_01.jpg]
  Odpowiedz
Wiadomość z dzisiaj:
[Obrazek: Przechwyt_hnphwre.PNG]
W odpowiedzi dałem link do tego tematu :D
[Obrazek: synngaa.png]
Pomogłem ? - Kliknij przycisk 'Reputacja'
  Odpowiedz
hahahaha :D Fire rządzisz :D

A oto kolejny przejaw głupoty, wiadomość z dzisiaj :D

[Obrazek: 97f49057b04e6134.jpg]

odpisałem mu że jeśli chce to mogę mu dać jakiś plik z mojego chomiczka za free, ale PKT nie prześlę :D
  Odpowiedz