Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najgłupsze wiadomości, jakie dostajesz na PW w Chomikuj
Thumbs Down 
No więc takich wiadomości mam sporo.
Wybiorę spośród nich te bardziej zrozumiałe.

Cytat:Zauważyłem że coś mało chomików cię odwiedza. Chciałbyś poprawić liczbę odwiedzin twojego rpofilu? Nic prostszego zajrzyj do mojego chomika do folderu Reklama za 400 pkt! Jak dla mnie jest to najprostszy i najtańszy sposób reklamowania swojego chomika. Wcale nie jest drogo a wręcz przeciwnie. Bardzo tanio! Na innych chomikach reklama kosztuje kilkadziesiąt tysięcy za tydzień więc sam widzisz! Nie zwlekaj! Kup reklamę teraz!

Cytat:jak dam wyszukiwarke nizej nie w menu to bedzie działać ?

Cytat:Świetny chomik Mam prośbe mogła byś mi przelać pare punktów na mojego chomika :) Wystarczy 200 p :) Z góry dziękuje :*

Cytat:Dziś założyłem swego chomika. I chciałbym pobrać kilka plików których niestety nie mogę znaleźć z "FREE TRANSFER". Czy mógłbym otrzymać jakąś ilość punktów od Ciebie na transfer?

Cytat:Witam bardzo serdecznie. Czy mógł bym prosić o przesłanie trochę punktów gdyż brakuje mi ich by wymienić na transfer. gdyz chciałbym ściągnąć kilkadziesiąt potrzebnych mi plików do pracy

Cytat:Mam prośbę o pomoc z Twojej strony. Potrzebował bym transferu (ok10GB) na Filmy, Gry, oraz Muzykę. czy mogę liczyć na trochę punktów na ten transfer? Z góry dziękuje za każde punkty

Cytat:Jesteś taki popularny i jeszcze chcesz reklame no ok
  Odpowiedz
Wyłudzanie punktów to najczęstszy proceder w moich chomikowych PW. "Daj punkty, to pobiorę pliki od Ciebie" Tego typu wiadomości od razu usuwam. Zdarzają się też "pseudo reklamy" typu "Wejdź a nie pożałujesz"

Zdarzają się też takie:
Cytat:już za niedługo pobiore tylko se musz konto doładować
Cytat:Próbowałem pobrać od ciebie plik ale w połowie okazało się że skończył mi się transfer.Czy możesz udostępnić mi go za frree?
  Odpowiedz

Cytat:Próbowałem pobrać od ciebie plik ale w połowie okazało się że skończył mi się transfer.Czy możesz udostępnić mi go za frree?
[/quote]

Niezła ściema:D:D:D
Jak się ma za mało transferu to plik wogóle się nie pobierze bo wyskakuje komunkat, że masz go za mało i musisz doładować sobie konto.

Odpowiedz
(08.03.2011, 12:56)LadyGaga1234 napisał(a):

Niezła ściema:D:D:D
Jak się ma za mało transferu to plik wogóle się nie pobierze bo wyskakuje komunkat, że masz go za mało i musisz doładować sobie konto.

Masz całkowitą rację. Dlatego kolega umieścił tę wiadomość tutaj.
He he.
  Odpowiedz
O tak... wiadomości z prośbą o pkt to chyba najpopularniejszy typ PW. Jak będę takie miał to na pewno się nimi pochwale, bo na razie to je usuwam.

Maćku druga wiadomość... koleś miażdży, w połowie mu transferu brakło, hahahahaha leże i kwicze.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Cytat:Niezła ściema:D:D:D

Każdy, nawet mniej błyskotliwy użytkownik wie o czymś takim :D

Odpowiedz
koleś1 napisał(a):mam pytanie jak ktoś cos odemnie pobrał to czy cos z tego mam bo pobrało u mnie za 10 mb i czycs z tego sie dostaje ??
No nie zrozumiałem tej polszczyzny więc uznałem to za SPAM.

koleś2 napisał(a):Witam. Mam do pana wielką prośbę. Mógłby pan spolszczenie do gry Twierdza 2 dać na RS, ponieważ mam za mały transfer na tym portalu. Proszę o odpowiedź.
RS czyli koleś miał na myśli RapidShare :P

Inny koleś chciał się zapytać o ....
Cytat:
koleś3 napisał(a):Witam! Czy to spolszczeni do Twierdzy 2 działa(chodzi mi o pełne spolszczenie) z każdą wersją twierdzy 2? Z góry dziękuję za odpowiedź
Napisałem to w opisie pliku a koleś najwyraźniej "nie zauważył"

koleś3 napisał(a):Właśnie je ściągnąłem działa w pełni - jestem zadowolony. A czy wiesz może gdzie znajduje się spolszczenie (pełne lub częściowe) do Prince of Persia The 2 Trony? Byłbym wdzięczny za odpowiedź
koleś3 napisał(a):Wielkie dzięki, teraz przynajmniej będę tak robił z innymi rzeczami - nigdy nie wchodziłem na fora. Znasz może jakąś dobrą grę strategiczną (oprócz total warów, herosów, twierdz) z epoki średniowie...

jakaś laska napisał(a):hej sciagnelam od ciebie stronghold2 rozpakowalwm pliki potem to samo ze samodzielny instalator zgralam wszystko na plyte i nic komp nie czyta plyty ani nie chec zainstalowac gry co mam zrobic
Gra była w obrazie ISO a laska (blondynka?) zgrała obraz na płytę i próbowała zainstalować grę.

koleś4 napisał(a):Jak mozesz to przyjmij zapro. Dzieki
Koleś mnie zaprasza i pisze: Jak możesz to przyjmij...

koleś5 napisał(a):czesc mam do ciebie pytanie sciagnolem od ciebie gre i mi nie chodzi co jescze mam zrobic zeby dzialala poprawnie ??
Żebym to ja wiedział o jaką grę chodzi :O

koleś6 napisał(a):A masz Twierdza Antologia Plus
a tak i dlatego na tej płytce znajduje się: twierdza, twierdza 2, twierdza legendy, twierdza krzyżowiec i twierdza krzyżowiec extreme wszystkie po polsku chodzą bez płytki tylko nie mam czasu rzucić na chomika płytka ta jest 8-gigowa DVD + płytka CD z spolszczeniami
wszystko oryginał
Foto mam w folderze: "Twierdza Kolekcja"
te co tam się znajdują (w tych folderach ) to osobne wydania
Koleś ofertę mi złożył jak nie wiem co.

koleś7 napisał(a):Gothic 3 Zmierzch bogów jak rozmawiac z ludzmi ?
Odpowiedziałem kolesiowi że ta gra to tak na prawdę Zmierzch Bugów i tak już będzie. Dodatek zawiera masę błędów i nie wydano jeszcze ani jednego porządnego patcha. Ale co gra to gra więc na chomiku ją muszę mieć.
  Odpowiedz
:huh: Robię porządki w skrzynce PW na chomie. Może być tego więcej :D

Cytat:Mam proźbe. Nie mam transferu a potrzebuje film od ciebie Starcie tytanow. Czy móg byś uploadowac go do mojego chomika? chomik*******7. odwdziecze się jek tylko dostanę punkty.

:huh: Nieźle. Plik 1,2 GB, poza tym opcja "chomikuj" załączona :D
  Odpowiedz
Mój chomik zbyt popularny nie jest, ale raz dostałem wiadomość z pytaniem, czy nie użyczyłbym trochę punktów (wtedy jeszcze nowa usługa). Byłem gotów w ostateczności przekazać z 5000 na 1GB, ale spytałem, ile by ewentualnie chciał. Odpowiedź - "50k moze być mniej." - super, tyle to ja byłem w stanie przez 2-3 miesiące uzbierać...

Wszelkie PW dotyczące zarabiania w sieci, rzecz jasna z linkiem polecającym, od razu kasuję.

I jeszcze takie coś, czego nawet nie rozumiem:
Cytat:Witam,
([email protected])

Nazywam się Benilda, jestem wysoki i uczciwy w cerę, jestem miłości, naprawdę jest cichy interesujące dla mnie i podjąć decyzję o kontakt.

Naprawdę chcę mieć dobre stosunki z tobą, przy mam specjalnych i coś chcę z tobą dyski, dzięki czemu mogą dotrzeć do mnie poprzez ten e-mail. Nadzieja, aby usłyszeć od ciebie szybko.

wyślę moje do Ciebie piękne zdjęcia, a także powiedzieć Ci więcej o mojej własnej.
Wiem, że wiek nie będzie przeszkodą dla naszych stosunków, co potrzeba i to tylko swoją miłość i opiekę. dam wam mój najlepszy, na razie do widzenia.

([email protected])
Miłość z Benilda.
Listen
Read phonetically

[Obrazek: TWXdd.png]
  Odpowiedz
Cytat:Witam,
([email protected])

Nazywam się Benilda, jestem wysoki i uczciwy w cerę, jestem miłości, naprawdę jest cichy interesujące dla mnie i podjąć decyzję o kontakt.

Naprawdę chcę mieć dobre stosunki z tobą, przy mam specjalnych i coś chcę z tobą dyski, dzięki czemu mogą dotrzeć do mnie poprzez ten e-mail. Nadzieja, aby usłyszeć od ciebie szybko.

wyślę moje do Ciebie piękne zdjęcia, a także powiedzieć Ci więcej o mojej własnej.
Wiem, że wiek nie będzie przeszkodą dla naszych stosunków, co potrzeba i to tylko swoją miłość i opiekę. dam wam mój najlepszy, na razie do widzenia.

([email protected])
Miłość z Benilda.
Listen
Read phonetically

Takie wiadomości przychodzą z reguły z serwisów takich jak Facebook lub podobnych. Są tłumaczone translatorem, stąd i mało zrozumiałe. Na moje, wysyłają je osoby poszukujące na siłę dużej ilości znajomych. Nie ważne że to żadna znajomość. Liczy się kolejna osoba w ogóle "znajomych"

Ponowna, dziwna wiadomość na PW chomika:

Cytat:Witaj. U mnie masa atrakcyjnych plików. Wejdź, a nie pożałujesz ! Zapraszam do mnie.

Wchodzę, a tam:

[Obrazek: niespodzianka.jpg]
  Odpowiedz