Nasze komórki
|
01.08.2013, 11:38
No w sumie jest, nie widziałem go bo szukałem tego tematu w podforum komórki, moderatorzy mogą połączyć oba wątki
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
01.08.2013, 13:28
To zanim temu się rozpłynie to jeszcze jq wrzucę moje trzy grosze. pierwszy telefon jaki miałam to Sagem nie pamiętam jaki model ale ładny taki :-) Z tego co wiem jeszcze działa chociaż podobno się przecina (ale czego oczekiwać po 6-letnim telefonie ?). Następną była Nokia 5130 Xpress music. Działała przez tryb lata i jeszcze by podziałałaby jeszcze trochę gdyby nie to, że wymienię ila ją na nowszy model a mianowicie na na Samsunga galaxy ace 2. Mam go od końca czerwca i sobie chwałę. Co prawda bateriachybanieco słabsza niż w nokii ale dane radę :-) Mam nadzieję że wytrzyma że mną przez 4 lata :-P
Staram się pisać poprawnie
01.08.2013, 15:25
Ja jestem bardzo, swojej zadowolonej komórki, którą już mam prawie rok. Mimo, że odkupiłem używaną, od sąsiada mojego za 200 zł
Moja komórka to Sony Ericsson XPERIA X10. Troszeczkę rozbudowałem komórkę w pamięć 6 Gb, GPS, mapy, oraz lokalizacje. Czasami lubi się zawiesić, moja komórka z powodu tylu programów oraz muzyki,ale później reset zrobię i jest okej:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
01.08.2013, 19:06
Mój telefon: SE Xperia X8
Android: 2.3.7 System: Ginger Prime HD Standard z google, nie mogłem wrzucić screenów bo aktualnie mam naprawiane wejście na słuchawki
Nigdy nie poszedłem do sklepu po nową komórkę, bo mnie to nie kręci.
Zawsze jakoś dostawałem telefony od znajomych po okazyjnych cenach jak dostawali od operatorów za przedłużenie umowy. Obecnie mam HTC SMART Cóż mogę o nim powiedzieć? To telefon (smartfon - sorry), którego szybkość jest tak oszałamiająca, że ślimak byłby tu konkurentem na poziomie. Jego niezwykłe tempo pracy, które nie nadąża za moimi palcami wprawia mnie często w stan, zwany euforią. Niezwykłe w tym smartfonie jest to, że ma... mega latarkę. Gdyby nie to, można by ten przedmiot śmiało umieścić w muzeum największych porażek technologicznych naszej ery. Sprzedam lub zamienię na Nokię 3310. HTC SMART byłby idealnym urządzeniem na czasy wspomnianej Nokii. To tyle na temat ciepłych słów o HTC SMART. Liczę, że docenicie stoicki spokój jaki zachowałem opisując ten przedmiot, bo to bardzo rzadkie zjawisko u użytkowników HTC SMART.
01.08.2013, 21:14
Mój to LG 4x HD ( LG Optimus P880)
Co to pisać, ogólnie wszystko jest ok i mnie zadowala oprócz tego że procesor to Tegra 3 ( wydawcy gier nie zawsze optymalizują gry i programy pod ten procesor ). A pozostałe rzeczy tak jak pisałem dla mnie są OK.
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
Ja aktualnie posiadam Xperię SP (od 4 dni więc niewiele mogę o niej powiedzieć, jak na razie sprawuje się bardzo dobrze )
Powyższe zdjęcie nie jest moje, mimo to mój jest identyczny
05.01.2014, 20:54
Ja ogólnie nie jestem fanem nowości Mam zwykłą NOKIE C3
05.01.2014, 21:18
HTC ChaCha. Całkiem dobry telefon, zdążyłam się z nim zaprzyjaźnić. Jedyny minus to okropnie mała wewnętrzna pamięć, a ja lubię mieć fajne aplikacje na telefonie, szkoda, że większość uparła się na instalowanie tylko w wewnętrznej pamięci - ale to chyba jedyny minus
Free Your Mind!
05.01.2014, 22:34
Nokia 5220 xpress music. Że taka o:
Cóż mogę powiedzieć... wytrzymała niejedno spotkanie z zasadami dynamiki Newtona i nadal działa. |