Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nicholas - Portfolio
Spierniczyłem światła dlatego zlew wydaje się nienaturalny :(

[Obrazek: zlew_odjechani-1357385686.png]
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Bardzo dobry efekt. A środek zlewu mógłbyś jeszcze zrobić osobno? :) W powiększeniu ? Z kropelką wody wewnątrz.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Niestety nie dam rady, brak pliku roboczego, a od nowa mi się nie chce wałkować tego samego... ;)

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
No chyba, że tak ale to w sumie jest łatwiejsze :P
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Tapetka dla odmiany:
[Obrazek: odjechana_tapeta-1360510941.jpg]

Odpowiedz
Kolejny projekcik 3D:
[Obrazek: kula-1363727676.png]

Bardzo proszę o oceny :)

Odpowiedz
Bomba!!:D
]
  Odpowiedz
Wygląda niczym motyw z Portala, heh. Ogółem świetnie, widać postępy ;) Pomyśl nad tą opcją, o której Ci pisałem na gg. Może wyjść naprawdę interesująco.

Ćwicz, ćwicz! ;)
  Odpowiedz
[Obrazek: klocek-1364691612.png]

[Obrazek: di-R23I.png]

To drugie takie nijakie i niedopracowane lecz wrzucam bo nerwy mnie prawie zjadły przy importowaniu loga ale... udało się.

Odpowiedz
Stary studiujesz grafikę? Jak nie do dawaj na polibudę, informatyk i specjalizacja, grafik komputerowy. Będziesz nawalał podobne rzeczy, albo modelował obiekty do gier komputerowych.
  Odpowiedz