Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nicholas - Portfolio
Wiesz... świat 3D dopiero ogarniam także póki co nie ma mowy o żadnym modelingu do gierek ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Super ci to wyszło, naprawdę pochwałę masz :)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Znalazłem ciut wolnego czasu i postanowiłem go wykorzystać na zrobienie nowego projektu. Oto i on:

[Obrazek: kostki_2-1370177944.png]

Bardzo proszę o oceny :)

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
4,89/5 :))

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Fantastycznie Ci to wyszło. Jak się domyślam najwięcej pracy było ze światłem i cieniami?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
O kurcze, bomba! :) Fajna tapetka by z tego była. Miło się na to patrzy, tylko zastanawia mnie to odbicie okna (?) Jeśli światło pada od południowego zachodu, to te cienie na tym czerwonym klocku jednak chyba nie z tej strony są :)
  Odpowiedz
Wow Buhay dobre oko. Nie zwróciłem na to uwagi. Leci plus, masz rację :) Następnym razem będę uważał choć te "niby okna" to tak na prawdę kwadraciki które mają za zadanie nadać kostkom połysk i są one ustawione równo nad płaszczyzną z kostek (bla bla bla masło maślane Haha ).

Diablo, w sumie to niezbyt dużo pracy przy tych światłach i cieniach. Dajesz po prostu taki punkcik z którego ma padać światło i gotowe. Musiałbyś to zobaczyć żeby zrozumieć bo ciężko tak wytłumaczyć ;)

Najwięcej babrania przy wymodelowaniu tych kostek było.

Odpowiedz
Fajnie się czyta czyjeś opinie więc o nie proszę :)

[Obrazek: kostka_rubika-1370377017.png]

Odpowiedz
Wow ! Konkretna Robota ! :)
  Odpowiedz
Heh, jak prawdziwa. Nawet kolory po właściwych stronach :) Nie znam się na tym, ale do góry masz postrzępane krawędzi czerwonych naklejek trochę.
  Odpowiedz