Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie dostaję punktów
Witam mój problem polega na tym, że pomimo pisanych postów i dostawania punktów reputacji nie są mi przyznawane punkty forumowe. Czy to tylko mój problem? Pozdrawiam :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Skoro mowa już tutaj o pkt. nie chcę tworzyć tematu nowego, miała być możliwość przesyłania pkt. i co będzie czy nie ??

A co do tematu to mi chyba dobrze nalicza :D
Zgadza się, punkty od jakiegoś czasu szwankują i niewykluczone, że w ogóle z nich zrezygnujemy.
Brawo piękne posunięcie droga administracjo :-).
Usunięcie punktów które użytkownicy otrzymywali za aktywność na forum i które mogli wymienić w późniejszym
czasie na jakieś dość fajne nagrody w postaci koszulki etc. było fajnym urozmaiceniem. Aktualnie, gdy forum upada,
nie dzieje się na nim kompletnie nic usuwanie takiej opcji na pewno mu pomoże.

Szczerze, myślę że do końca tego roku forum stanie się nieopłacalne w utrzymaniu (jeśli już nie jest).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
BoHazard masz wiele racji z tym co piszesz, usuniecie punktów forumowych oraz samych nagród to pierwsze a kto wie czy nie ostatnie posuniecie "MĄDREJ" administracji forum które przysporzy samych szkód niż korzyści i kto wie czy nie będzie krokiem ku samobójstwu forum. Admini zacznijcie wreszcie myśleć głową i lepiej przywróćcie punkty bo defakto szkodzicie Forum które już i tak upada i sie sypie :( BRAWO WIĘCEJ TAKICH KROKÓW A FORUM UPADNIE CAŁKOWICIE :(
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Dziękujemy za cenne spostrzeżenia. Forumowe punkty zostały wyłączone, więcej informacji na ten temat, tutaj.

Zamykam

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości