Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie kończąca się historia...
... schrupała ją, po czym książę ciemności wrzasnął. Dziewczyno, marchewkę mam w kieszeni, a to jest... Przerwał im mag, który wygnał demona do piekieł z ciała mężczyzny i...
  Odpowiedz
przez przypadek rozebrał dziewczyne do naga...
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
A następnie uciekł spłoszony nagością kobiety do swojej mamy :D

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
  Odpowiedz
I tak o to po mężczyźnie nie było już śladu w tej pokręconej historii.
  Odpowiedz
Dlatego ,że dalej tą historie poprowadzi...
Niedostępny
  Odpowiedz
...nadal stojąca na golasa dziewczyna, która właśnie w oddali, na linii horyzontu dostrzegła...
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
ptaszka lecącego w jej....
Niedostępny
  Odpowiedz
...ubraniu...
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Wyciągnęła więc palnik, podczepiła go do paralotni i zaczęła za nim lecieć, gdy już go przeleciała, tzn doleciała do niego...
  Odpowiedz
I wtedy się obudziła myśląc, ale miałam pokręcony sen! Po tym wszystkim odłożyła gry komputerowe i książki na półkę, myśląc "nigdy więcej, bo przyśni mi się Samara Morgan", po czym wyszła na miasto...
  Odpowiedz