Nie mogę wejść na własne konto Chomikuj.pl
|
||||
01.04.2012, 17:58
Piszę ciągle do administacji. Mam nadzieję na odzyskanie. Ludzie są po prostu chamscy. Całe szczęście, że nie wszyscy.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Przez weekend nie pracują. Musisz czekać do poniedziałku.
A nie brałeś czasem udziału w konkursie urodzinowym portalu chomikuj.pl? Do wygrania było 40000 punktów
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
01.04.2012, 20:06
Nie nie brałem udziału w tym konkursie.
01.04.2012, 21:43
Żebyś się czasami nie nabrał na ten "konkurs" bo jest to wyłudzanie hasła do chomika..
02.04.2012, 20:56
Heh, Dwa razy nie chyba nie można ukraść to samo konto, a to nie była wina konkursów, bo nigdy nie podaję haseł, tylko trojan w kompie. Oryginalna G Data mnie zawiodła po prostu.
PARANOJA Najpierw blokują konto aby nie zostały na nim wprowadzone zmiany, a potem piszą, że sami zablokowali. To jest wiadomość serwisu z dnia 29.03 Witam serdecznie, Prosimy o podanie jak najbardziej szczegółowych informacji na temat konta, które pozwolą nam zweryfikować Pana/Panią jako właściciela konta. - Na jaki adres e-mail było założone konto? - Kiedy zostało założone konto? - Ile transferu i punktów było przechowywane na koncie? - Jakie usługi były ostatnio było zakupowane oraz jaki pliki były pobierane z konta? - Czy posiadał/a Pan/Pani jakieś prywatne dane na swoim koncie? Jeżeli to możliwe prosimy o przesłanie zrzutu ekranu z widocznymi wiadomościami o założeniu lub aktywowaniu konta. Konto zostaje zablokowane do momentu wyjaśnienia problemu, by nie zostały dokonane na nim żadne niepożądane zmiany. W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji. To jest dzisiejsza odpowiedź serwisu. bardzo przepraszamy, natomiast w tej sytuacji doszło do pomyłki. Pana konto zostało zablokowane przez Administrację z powodu naruszenia regulaminu. Bardzo nam przykro, kontom nie może zostać odblokowane. W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.
03.04.2012, 19:56
właśnie lecz na chomiku są osoby, które nie chcą czekać wiec zachowują się tak a nie inaczej . ja jestem przeciwny takiemu zachowaniu i takim użytkownikom.Nie wolno osobom 3 podawać konta dla swojego dobra itd. Życzę powodzenia
03.04.2012, 20:22
znaciemnie napisał(a):Najpierw blokują konto aby nie zostały na nim wprowadzone zmiany, a potem piszą, że sami zablokowali. No cóż. Administrację nie tak łatwo oszukać. A zapytaj z jakiego punktu regulaminu zblokowali, bo może to pomyłka, choć (nie miej do mnie żalu za to co napiszę, nic do Ciebie nie mam) z własnego doświadczenia wiem, że administracja rzadko popełnia pomyłki. Niemniej jednak bardzo łatwo dają się przekonać, że popełnili błąd. A może masz blokadę za uzywanie bota? Byłbyś chyba pierwszą osobą na którą trafiłem zablokowaną z tego powodu.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
03.04.2012, 21:40
Nawet nie wiem co to bot. Zawsze unikam jakichś programów do nabijania punków itp. Jedyną nową rzeczą było wstawienie grafiki z wix. A tak to po prostu chomikuję i nigdy nie dodaję tego co mi zablokowali. Wysłałem im pytanie który punkt regulaminu naruszyłem. Jeszcze napiszę prośbę aby dokładnie sprawdzili czy to nie pomyłka.
znaciemnie napisał(a):PARANOJA Czy aby na pewno administracja chomikuj pisała te teksty? Zaskakujące błędy tam widzę jak na obsługę tego portalu. Z mojej orientacji wynika, że obsługa chomika posiada skończoną szkołę, a co za tym idzie posiada wiedzę na temat pisowni.
04.04.2012, 21:29
(29.03.2012, 15:58)znaciemnie napisał(a): Logowanie ostatnie jest moje. wejdz na email i wpisz Napisz i wpisz ten email: [email protected] Napewno ci pomogą |