Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
  Odpowiedz
No dobra, ostatecznie sam pobrałem Windowsa 10, bo dziś rano folder dalej nie chciał się pobrać: https://www.microsoft.com/pl-pl/software.../windows10 zainstalowałem i działa :)
  Odpowiedz
Ja aktualizowałem i też działa, a Tobie się nie pobrał, bo pewnie miałeś źle skonfigurowany windows update lub nie zainstalowałeś ostatnich aktualizacji
  Odpowiedz
Właśnie wszystkie aktualizacje miałem zainstalowane, także te opcjonalne. Ale to już nieistotne. Ważne, że dziesiątka u mnie działa.
  Odpowiedz
Skutki włamania na Uniwersytet Wrocławski :D
[Obrazek: comment_1ySNRdiDasdb9qfFHTrMmbDBAakcaxUA.jpg]
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Przez chwilę mam czarny ekran, ile to dokładnie jest to nie wiem. Jak Ci zależy to mogę nagrać film i wrzucić.
  Odpowiedz
Wystarczy, że policzysz ile sekund to trwa, bo mnie już to dobija. Największą zaletą Win 8.1 dla mnie było szybkie uruchamianie, a teraz nawet wyjście ze stanu uśpienia trwa zbyt długo...
  Odpowiedz
Policzyć czas uruchamiania całego systemu czy tylko czas wyświetlania się czarnego tła ?
  Odpowiedz
Czarne tło po ekranie ładowania, a przed ekranem logowania.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości