Niebo - Coś co kocham
|
30.11.2013, 21:55
Dokładnie, jest to coś pięknego... gdy możemy popatrzeć w gwiazdy a "nóż widelec" jakaś spednie i wypowiemy marzenie które w najbliższym czasie zaowocuje
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.11.2014, 18:34
Uwielbiam patrzeć w niebo, zwłaszcza wieczorem
07.04.2015, 17:22
27.04.2015, 11:17
(22.04.2013, 13:07)Shina96 napisał(a): Czy Wy też macie tak, ze jak patrzycie w niebo, to czujecie się wolni?? Bo ja tak ^^ Mogę godzinami wpatrywać się w nie, zarówno w dzień jak i w nocy i nigdy nie mam dość. Patrząc na chmury sunące po błękitnym nieboskłonie, czuje się taka lekka. Czuje się wspaniale, tak jakby to było miejsce idealne dla mnie. Czasem marze o tym by móc się wzbić w powietrze i po prostu polecieć Masz poetycką duszę.
27.04.2015, 17:49
Ja jak w nocy oglądam niebo pełne gwiazd, to czuję się tak magicznie, szczęśliwie. Patrzę na nieskończone niebo, gwiazdy wydają się być tak daleko, ale zarazem i w zasięgu ręki. Od zawsze mnie takie rzeczy jak kosmos, gwiazdy, planety interesowały, więc w letni wieczór oglądanie nieba jest dla mnie czymś wspaniałym... To wspaniałe uczucie psują jedynie wstrętne komary .
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości