![[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]](http://kreskowka.pl/img/users/704/52a49b2b5a5d8.jpg)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Niebo - Coś co kocham
|
22.04.2013, 13:07
Czy Wy też macie tak, ze jak patrzycie w niebo, to czujecie się wolni?? Bo ja tak ^^ Mogę godzinami wpatrywać się w nie, zarówno w dzień jak i w nocy i nigdy nie mam dość. Patrząc na chmury sunące po błękitnym nieboskłonie, czuje się taka lekka. Czuje się wspaniale, tak jakby to było miejsce idealne dla mnie. Czasem marze o tym by móc się wzbić w powietrze i po prostu polecieć
![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Obserwacja nieba nabiera sensu, gdy obok nas leży ukochana osoba, a my pokazujemy jej, jak odnaleźć konstelacje Wielkiej Niedźwiedzicy i Gwiazdę Polarną.
![]()
22.04.2013, 17:54
Zgadzam się^^ ale i w ciągu dnia niebo jest wspaniałe^^ Rozkminy co swoim kształtem przedstawiają chmury, to najfajniejsze co można robić, a ile przy tym śmiechu mmmmmm
![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
22.04.2013, 22:03
Ja tam lubię oglądać nocne niebo i kompletnie w samotności. Nie potrafiłbym czerpać z tego przyjemności, gdy ktoś obok odciągał moje myśli, szczególnie ktoś bliski. Gwiazdy i mgławice nie na niebie, to jest coś...
09.08.2013, 20:41
Jak na "Księcia Ciemności" przystało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
10.08.2013, 00:00
Owszem, fajnie jest obserwować niebo. Szczególnie chmury które tworzą coś podobnego do znanych nam rzeczy. Można patrzeć i patrzeć
![]()
10.08.2013, 00:04
Mogę godzinami wpatrywać się w niebo. Uwielbiam je zarówno w dzień, jak i w nocy. Często gdy patrzę na chmury, zastanawiam się co one konkretnie tworzą, co przedstawiają. W nocy, gdy są gwiazdy na niebie, szukam konstelacji gwiazd. Takie patrzenie się w niebo daje mi dużo do myślenia. Zastanawiam się wtedy nad sensem życia, nad przyszłością.
27.10.2013, 16:59
Patrzenie na chmury jest świetne, bo okazuje się jak bujną człowiek może mieć wyobraźnię. A jeśli się patrzy z kimś, to można mieć masę śmiechu (a później ludzie dookoła patrzą się jak na wariatki). W nocnym niebie też coś jest, ale bardziej mistycznego. Najlepiej jest patrząc na niebo uświadamiać sobie, że tam daleko, daleko jest bezmiar nicości, a to co widzimy jako błękit/ czerń to- właśnie co...
![]()
27.10.2013, 23:21
Powiem szczerze że nie do końca. Jestem tym typem osoby która zawsze myśli o czymś innym niż o tym
o czym powinna i patrzenie w niebo zamiast mnie odprężać daje mi poczucie marnowania czasu. Niestety tak już mam ![]() Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
31.10.2013, 00:34
Ja zaczęłam zwracać uwagę na niebo po przeczytaniu "Pulpecji" Musierowicz...
Coś jest w tym niebie, a szczególnie tym nocnym, usianym gwiazdami...
Free Your Mind!
|