Rutynowo ładowałem pliki przez DropBoxa, kiedy przy którymś pliku, kiedy dojechał do 100%, wyskoczył następujący błąd:
"Arithmetic overflow error converting IDENTITY to data type int. Arithmetic overflow occured."
Nazwa takiego błędu wyskakuje w Google, ale nie dotyczy Chomika, w dodatku jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o ten ich informatyczny żargon. U mnie przed tą informacją pisze jeszcze: "Błąd: 3: E6:"
Zrestartowałem komputer, nie pomogło. Błąd ten wyskakuje po załadowaniu dowolnego pliku, testowałem na zdjęciach. Nie jestem też w stanie załadować pliku bezpośrednio z mojego konta, omijając DropBoxa. Co więcej, nie jestem w stanie załadować pliku z innego konta Chomikuj.
ALE jestem w stanie bez problemu załadować plik do 5fantastic.pl.
Proszę o pomoc, bo chyba jakieś fatum chce, bym porzucił chomika i przerzucił się na 5fantastic.pl. Problem w tym, że mam już na swoim chomiczku załadowanych 388,1 GB danych i chciałem jeszcze wiele rzeczy wrzucić. W najgorszym scenariuszu po prostu zacznę wrzucać pozostałe filmy na 5fantastic.pl, umieszczając odpowiednią informację na głównej mego chomika.
pozdrawiam serdecznie,
Pako