Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nieśmiertelny - Portfolio
tak jak obiecywałem kolejna praca ;]
tym razem abstrakcja :
[Obrazek: Beznazwy1_zpse80fc625.png]

trochę się bałem bo przy renderowaniu krawędzie były lekko postrzępione ale dzięki bogu wszystko jest dobrze :)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Ta druga praca jest lepsza ;), widzę że się rozwijasz oby tak dalej
  Odpowiedz
Praca wygląda dobrze, lepiej od poprzedniej, ale jestem pewien, że dużo lepszy byłby efekt, gdybyś zamiast szarego tła, zrobił je w kolorze błękitu i bardziej nabłyszczył. Wtedy efekt byłby powalający ;)
  Odpowiedz
Gratuluje, rozwijasz się... Teraz to ja ci nie dorównam ): Ty masz zamiar na informatyka iść ? Kierunek Grafika komputerowa ??
Stop pomagania!
  Odpowiedz

Odpowiedz
Ja tam, kiedyś tez planowałem... Ale nie dostanie się do technikum tak jak ja się uczę... A u ciebie jak jest z ocenami szybcior :D
Stop pomagania!
  Odpowiedz
to myślę nie jest temat na ten wątek :P
choć teraz robię wszystko aby mieć jak jak jak najlepsze z tego co wiem

bd miał same 3,4,5
2 i 1 niemam

Edit:
Specjalnie dla Buhay
[Obrazek: Beznazwy1_zpsbb5eb2df.png]

Odpowiedz
No no Buhay dał Ci bardzo dobrą radę jest to o wiele lepsze do poprzedniego Brawo
  Odpowiedz
Bardzo ładna praca,masz talent oraz głowę do tego
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
No Dyzma, szykuje Ci się godny konkurent :)

Szybcior, Twoja praca w tle szarości była naprawdę dobra, ale z błękitem i tym odbiciem... Brak słów. Na pewno nie powiedziałbym, że wykonał ją amator, naprawdę. Świetnie. Robisz postępy w zastraszającym tempie. Na naszych oczach rodzi się kolejny grafik. Ćwicz dalej, na pewno na dobre Ci to wyjdzie.
  Odpowiedz