Fakt, że z poradnika się fajnie robi projekty ale nie ma to jak własna wyobraźnia i nauka na własnych błędach
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na coś nowego!
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nieśmiertelny - Portfolio
|
08.06.2013, 17:37
No no... praca ma wysoki poziom. Cieszę się, że ćwiczysz. Może stopniowo poszerzy nam się grono grafików na forum. Leci plus za końcowy efekt
Fakt, że z poradnika się fajnie robi projekty ale nie ma to jak własna wyobraźnia i nauka na własnych błędach Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na coś nowego! "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
08.06.2013, 22:53
Nie no stary Tak oglądam te prace no i jedyne co moge napisać to Gratuluje z całego serca! Biorąc pod uwage to, że jesteś w moim wieku czuję się mocno zacofany . Nie no brak słów zrobisz kariere stary tylko nie przestawaj grafikować . Pzdr :]
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
09.06.2013, 00:27
oO mam pustkę w głowie może wy macie jakiś pomysł
Tylko taki do zrealiwania Życie nie ma ścieżek na skróty.
Szachownica w podobnym stylu, jak te niebieskie bloczki, oczywiście czarno biała z połyskiem. Modelowanie pionków zostaw sobie na później. Zamiast tego dodaj drewniane krawędzie. Fajnie jakbyś postarał się o coś szlachetniejszego niż tylko proste dechy i walnął jakieś stopnie (szachownica na podwyższeniu) i wyryte w drewnie zdobienia.
To oczywiście tylko propozycja. Nie znam się na tym, więc nie wiem, czy takie zabawy z wirtualnym dłutkiem są w ogóle możliwe, ale jeśli, dlaczego by nie spróbować O ile można dodać jakieś tło, całość fajnie wyglądałaby na jakimś pustkowiu, w lesie, czy na pustyni.
09.06.2013, 01:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.06.2013, 18:37 przez Nieśmiertelny.)
Zobaczym co da sie zrobic
kurczę, ja jeszcze nie umiem modelować różnych rzeczy a szachy do nich należą chyba, że zrobię tylko podstawę[...] co ty na to ? raczej to buhay odpada na moim poziomie jakieś inne propozycję ? Życie nie ma ścieżek na skróty.
Nie wiem czy da się zrobić, ale może kule ziemską na trawie ? ^^ itp.
09.07.2013, 23:55
dzisiejsza robótka (3h eksperymentowania i 3h dobrej roboty)
tak opiszę dzisiejszą robótke tło wykonane dla enrique97 Życie nie ma ścieżek na skróty.
10.07.2013, 00:22
Ocenię szczerze bo nie lubię nikomu na siłę słodzić.
Poprzednie prace były zdecydowanie lepsze. Widać, że bawiłeś się światłami, odbiciami i innymi fajnymi efektami. Myślałem, że już to opanowałeś jednak na tym projekcie widać, że nie do końca. Jest tutaj zbyt ciemno... szczególnie na dole. Fajnie by było gdybyś do napisu dodał jakiś blask i cień który zostaje rzucony na tylną płaszczyznę. Podoba mi się jednak ten efekt który wykorzystałeś na literze E i cyfrach 97. Mega plus ode mnie, podoba mi się. Swoją drogą... jak to zrobiłeś? Myślę, że już duży chłop jesteś i potrafisz przyjąć słowa krytyki na klatę które nie mają na celu Cię zniechęcić tylko zachęcić do dalszej pracy i poprawiania błędów Ot tyle ode mnie. Jakbyś miał jakieś pytania to wal PW, śmiało Ci pomogę. "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
10.07.2013, 00:30
szczerze ci dziekuje za krytykę to naprawde pokazuje że musze wiele jeszcze przećwiczyć.
a jezeli chodzi o to tło na początku miało być jasniejsze no ale jest jakie jest bd wiedział na przyszłość że lepiej dać jasniejsze jeszcze raz wielkie dzieki. co do litery E i 97 radze pobawić się z opcją PolyFX i Przypadkowość troche pozmieniasz w opcjach napisu i bd dobrze niemiętam dobrze a Cinemy niechce mi się na nowo odpalac ale chyba w segmentach napisu czy coś takiego ... jak se nieporadzisz to zajrzyj na YT tam pewno będzie pełne tego rodzaju tutków ( ogólnie ten efekt nazywa się "Particles Transition" Życie nie ma ścieżek na skróty.
11.07.2013, 02:44
haha Nicholas twoja krytyka wptływa na mnie oszałamiająco
zmotywowałeś mnie , zgodnie z twoją krytyką i radami dałem więcej świateł do tej pracy efekt według mnie jest fajny no ale moge się mylić ;P Życie nie ma ścieżek na skróty.
|