Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nieśmiertelny - Portfolio
Ulala... Nooo! Ha! Co wy chcecie od niego? Jest mega dobrze! Teraz to mi się podoba, chciałbym takie nieśmiertelniki... Super. Fajnie wygląda taka gładka biel, koraliki dobre, logo extra, całość bomba! Chyba przeszedłeś moje oczekiwania. Tego właśnie połysku mi brakowało. Zamiast metalu wyszło Ci jakieś szkło z plastikiem, ale wygląda za to niesamowicie. Fajny bajer na tapetkę nawet :)

Dałeś radę, brawo!
  Odpowiedz
No przecież z takimi pomysłami, dobrymi radami, motywowaniem mnie to nie mogło niewyjść
Dzięki Kuba za te miłe słowa :)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Jakiego projektu mamy się teraz spodziewać? :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
się okaże jutro :)
jeszcze zaraz wrzucę lekką poprawkę nieśmiertelnika i idę coś obejrzeć ;)
jutro gdy wstanę zobaczymy co się tam będzie robiło :)

Odpowiedz
Stary na prawdę Cię podziwiam za tą Twoją konsekwencje! Nieźle :) Czekamy na nieśmiertelnik.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
No czo za forum, chciałem Ci dać punkt reputacji za wytrwałość a tu wyskakuje "wykorzystałeś limit na ten dzień" wtf?
Głupi jest ten limit.

Też podziwiam te Twoje zaparcie. Jest już super ale co tam przecież można poprawić żeby było perfekcyjnie.
Widzę że naprawdę 3D Cię zainteresowało, pochłonęło i długo nie wypuści ze swoich sideł - brawo!
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Hmm co tutaj dużo mówić zaangażowałem się i tyle :)
jeżeli coś jest dla mnie przyjemne moge to robić godzinami :)

okey to raczej ( podkreślam raczej ) moja ostatnia poprawka jestem wykończony korale nipupa niechą mi wyjść na takie czarne ale kit z tym oto moja poprawka :
[Obrazek: 6pnlhxd4uc7x31p3p3a0.png]

Odpowiedz
W końcu jest metal! :) Kulki z białego złota zrobiłeś, widzę :P Ma się talent, brawo!
  Odpowiedz
odpowiednie ustawienie świateł i kamery oczywiście odbicie i połysk grają kluczową role :)
to by było na tyle dobranoc i do jutra :)

Odpowiedz
Tosz to teraz wygląda jak prawdziwy metal.
Szybcior - WIELKIE gratulacje za wytrwałość, naprawdę graty.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz