"Niestety podczas przetwarzania żądania wystąpił błąd"
Co mam zrobić, pomóżcie.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Niestety podczas przetwarzania żądania wystąpił błąd
|
||
04.05.2012, 16:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.05.2012, 13:48 przez MissFuneral.)
Od pewnego czasu podczas chomikowania folderów pokazuje się komunikat
"Niestety podczas przetwarzania żądania wystąpił błąd" Co mam zrobić, pomóżcie. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.05.2012, 17:11
Napisz do administracji. Zaktualizuj przeglądarkę.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
04.05.2012, 20:14
A nie używasz czasem Internet Explorera? Bo tam też to mam. Na Firefoxie nie mam żadnych problemów.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş (04.05.2012, 16:48)walswk napisał(a): Od pewnego czasu podczas chomikowania folderów pokazuje się komunikat Od pewnego czasu podczas tworzenia folderów w Firefox/Opera/IE pokazuje się komunikat: "Niestety podczas przetwarzania żądania wystąpił błąd". Podczas tworzenia folderów w ChomikBox pokazuje się komunikat: "Nie udalo sie dodac folderu". Kilka razy pisał o problemie na screeny obsługują wyświetlanie błędów. Wsparcie wysyła standardową wiadomość, aby sprawdzić swoją przeglądarkę i nic więcej. Jak pokonać foldery tworzenia niemożliwość?
06.01.2013, 02:19
(06.01.2013, 00:50)zezima0 napisał(a): Napisz to po polsku, żebyśmy wiedzieli o co pytasz. From some time I can't to create a new folder in any place on http://chomikuj.pl . I can't to create folder via web-browser & I can't to create folder via ChomikBox. I can downloading a exist files/folders. I can uploading new files into the existing folders. I can renaming a exist files/folders. I can copy a exist files/folders. I can move a exist files/folders. I can deleting exist files/folders. But I can't to create new folder!!!!!!!!!! I written a few times about it to support service, but every times he written that I must to check the web-browser settings. None more. How to resolve this problem?
mam to samo. Administracja napisała mi że utworzyłem za dużo folderów, mi się wydaje że może to chodzić, o jakiś konkretny (z określonym znakiem albo coś w tym stylu). Usunąłem już wiele folderów, ale możliwość tworzenia nowych nadal zablokowana.
Ktoś już wie jak rozwiązać ten problem? |