Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowa Sygnaturka :D
Siemanko jak sie wam podoba zmodyfikowana sygnaturka?? :D Z napiskiem Odjechani.com.pl? :PP
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Jest ok, nie jest szałowa, ale sam pewnie lepszej bym nie zrobił.
  Odpowiedz
Lepszej bym zapewne nie zrobił ale i tak mi się nie podoba, ja uwielbiam jak wszystko jest przeźroczyste - dopasowane do panującego otoczenia, a to się ma nijako do Twojej sygnatury ;-)

Ogólnie ten napis na niebiesko trochę bije po oczach (tym bardziej na ciemnej szacie graficznej forum) i troszkę nie czytelne napisy na tej grafice :P
  Odpowiedz
Do kitu !
W cale mi się nie podobają barwy, napis, kolor, itp... Sorry jak cie to zabolało Ale spróbuj coś od siebie zrobić....
Stop pomagania!
  Odpowiedz
A jak możecie, to dajcie mi jakieś wskazówki co dokładnie zmienić.
  Odpowiedz
Napisów R4z3r i chyba klik wcale nie widać... Popatrz w google jak wygląda sygnatura i ci ona chociaż w małym stopniu przypomina ją ?
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Taki mały przykład dla ciebie, nie mówię że ma być taka jak ta, ale chodzi o to, że twoja sygnatura jest nieładna i napisy są nieczytelne, a to obramowanie nie pasuje wcale do reszty.

[Obrazek: dynasty2-1364372687.jpg]
  Odpowiedz
Azot, ładna sygnaturka :P
  Odpowiedz
Staraj się aby napisy były dobrze widoczne i poćwicz nad ich efektami bo obecne są po prostu "brzydkie". Kolorystyka również do siebie nie pasuje.
Poćwicz i daj tutaj coś miłego dla oka ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Dobra popołudniu dodam jakieś inne wypociny :D
  Odpowiedz