Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowa fuckcjonalnośc - skórki
Fajnie by było jak by graficy z chomikuj stworzyli skórki na chomika tak by każdy mógł dostosowac wygląd własnego chomika do własnego gustu. :D
Bo ten "zielony" zrobił się już strasznie nudny :@
  Odpowiedz
zgadzam się mogło by być np. w odniesieniu do nastroju, ale wątpię, że to będzie obchodzić chomikuj :(
  Odpowiedz
Wątpię, żeby coś takiego wprowadzili... prędzej już widzę skórki do chomikbox'a.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Fajnie by było :) Ale zgadzam się z Saibem :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Jeżeli chodzi o tą zmianę to mówię jej stanowcze nie, obecna skórka pomimo tego że już oklepana jest ładna i przejrzysta :) jak już co to dodałbym edytor własnego konta tak jest na portalu społecznościowym poszkole.pl, tzn. możliwośc edycji każdego bloku z osobna jeśli chodzi o wygląd wtedy każdy by mógł sobie wstawić tło i zmieniać kolorystykę każdego bloku na swoim koncie z osobna :) Taka opcja by mi bardziej odpowiadała :)
  Odpowiedz
Na szczęście za marzenia nie karzą.
Co do skórki to faktycznie powinna być możliwość jej zmiany.
Nie każdy lubi te akurat kolory i czułby się lepiej mając inną skórkę.
Ale żeby na chomiku było jak na portalu poszkole.pl to już lekka przesada.
Jak wszystkie portale będą miały te same opcje przestana przyciągać ludzi i zrobi się nudno w necie.
  Odpowiedz
Mi zielona skórka się podoba ale mogli by chociaż dodać opcje zmiany deseniu.
Deseń na portalu chomikuj.pl jest pusty, nic tam nie ma a mogła by być jakaś prosta grafika.
Mogli by dodać opcje dostosowania wyglądu deseniu do własnych upodobań użytkownika.
Na przykład dodanie małej grafiki o rozmiarze 50x50 która zostałaby powielona tak jak to kiedyś było w systemach Windows.
Grafika była by wyświetlana w trybie Sąsiadująco co utworzyło by jednolity deseń jako ładne i przejrzyste tło.
Znając politykę portalu mogli by zastosować pewne ograniczenie, na przykład:
- wybór z góry ustalonych deseni w ilości od kilku do kilkunastu
- lub upload obrazów 50x50 (lub nieco większych) o bardzo ograniczonym rozmiarze, np. do 500kB.
  Odpowiedz
Ja również jestem za zmianą żeby było kilka skórek do wyboru.
  Odpowiedz
Ja jestem na nie, coraz więcej by było chomików z nawaloną paintowską grafiką...
  Odpowiedz
(14.05.2011, 18:24)MarciNXM napisał(a): Ja jestem na nie, coraz więcej by było chomików z nawaloną paintowską grafiką...

No dobra, a gdyby opcja zmiany skórki była dostępna tylko dla Nas.
To znaczy widzielibyśmy wybraną przez Nas skórkę ale inni by nie widzieli?
Coś w stylu upiększenia sobie przeglądania chomika i dodatkowo po wejściu na innego chomika byłaby widoczna tylko Nasza skórka.
To byłoby tylko dla Nas, dla naszego oka.
  Odpowiedz