Nowa strona do zdobywania Lubię to, google+ i innych
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.09.2011, 20:40
Będzie dodana wraz z nowymi opcjami i poprawkami - właśnie nad tym pracuję
Serwis został zaktualizowany, oto co zostało zmienione/dodane: 1. Zmieniono kodowane bazy - teraz już nie powinno być problemu z polskimi znakami 2. Dodano opcję przywracania zapomnianego hasła 3. Poprawiono statystyki 4. Naprawiono auto-surf - teraz działa na wszystkich przeglądarkach z google chrome włącznie 5. Poprawiono opcje dodawania i edycji profilu Twitter 6. Dodano opcję usuwania strony Planowane modyfikacje: 1. Poprawa połączenia z pomocą online 2. Poprawa systemu przydzielania punktów stronie 3. Dodanie opcji wymiany punktów na gotówkę - opcja zostanie wprowadzona bez zapowiedzi (taka niespodzianka). To najważniejsze zmiany jakie zostały i zostaną wprowadzone, niebawem poinformuję o kolejnych zmianach. Odwiedzajcie stronę i zapraszajcie znajomych używając reflinków (zakładka Twój reflink), za każdego kto się zarejestruje z Waszego reflinka dostajecie 50 punktów, za każdego unikalnego użytkownika, który kliknie w banner (też znajduje się w zakładce Twój reflink) dostaniecie 1 punkt (nie ma sensu kombinować z nabijaniem klików bo w nagrodę jest ban).
AutoSurf lubi się przywiesić w trakcie oglądania
profili z chomikuj.pl, pewnie przez nadmierne obciążenie profilu grafiką.
24.10.2011, 10:52
Autosurf zawsze czeka na pełne załadowanie się strony a dopiero później odlicza czas, dlatego szybkość jego działania zależy od szybkości łącza użytkownika oraz od ilości grafiki na stronie.
Więc słusznie zauważyłeś, że to przez nadmierne obciążenie profilu grafiką.
24.10.2011, 15:25
Gratulacje tony fajnej strony... wszystko jest proste, czytelne tylko jedna rzecz jest według mnie do kitu, mianowicie limit w zdobywaniu punktów. Dziennie mogę zdobyć tylko kilka punktów, czy tak będzie cały czas czy z czasem limit zostanie zdjęty?
26.10.2011, 10:34
To nie jest limit, w autosurfie wyświetlane są strony które zostały do niego dodane i mają przydzielone punkty. Każda strona wyświetlana jest tylko raz dziennie, a że w obecnej chwili mało jest stron do których użytkownicy przydzielili punkty na wyświetlanie w autosurfie to i mało punktów można zdobyć.
Z czasem to się zmieni, przybędzie użytkowników i przybędzie stron do wyświetlania. W chwili obecnej najlepszym sposobem na zdobywanie punktów jest umieszczanie swojego reflinka (link w zakładce Twój reflink, link znajduje się na dole), za każdego poleconego zdobywasz 50 punktów, kolejny sposób to umieszczanie bannera, za każde unikalne kliknięcie w banner przez inne osoby dostajesz 1 punkt.
26.10.2011, 13:51
Ale nie chodzi mi o autosurf... chociaż wcześniej na początku jak się zarejestrowałem miałem więcej wyświetleń jak teraz. Obecnie mam maksymalnie 3-4 wyświetlenia i piszę, że nie mogę zdobyć więcej punktów. W google również zauważyłem, że wcześniej miałem więcej propozycji do zdobycia punktów a teraz widzę tylko siebie i bardzo rzadko jeden wynik...
(26.10.2011, 13:51)Sebastian napisał(a): Ale nie chodzi mi o autosurf... chociaż wcześniej na początku jak się zarejestrowałem miałem więcej wyświetleń jak teraz. Obecnie mam maksymalnie 3-4 wyświetlenia i piszę, że nie mogę zdobyć więcej punktów. W google również zauważyłem, że wcześniej miałem więcej propozycji do zdobycia punktów a teraz widzę tylko siebie i bardzo rzadko jeden wynik... Tonyviroos napisał wyżej, że to zależy od ilości dodawanych stron... Nie możesz zlajkować dwa razy tej samej strony, dlatego po kliknięciu w przycisk "Lubię to" ona więcej Ci się nie wyświetli. Tak samo jest w innych przypadkach. Mówiąc prościej: Jak nikt nie dodaje nowych stron to nie ma na czym zdobywać pkt.
26.10.2011, 21:36
Aaa już wiem o co chodzi... sory mój błąd. Dzięki Tony i Baron
26.10.2011, 22:35
Dlatego w tej chwili najlepszym i najszybszym sposobem na zdobycie punktów jest promowanie strony, jak już pisałem za poleconego jest 50 punktów.
Kolejna sprawa to kliki w google +1, w jedną stronę możesz kliknąć tylko raz miesięcznie bo kolejny raz byłby kasowaniem wcześniej dodanego plusa (większość podobnie działających stron właśnie tak działa, najpierw dodasz + a potem strona się pojawia kolejny raz i tego plusa odbierasz klikając jeszcze raz w tę stronę). Jeszcze raz zachęcam do promowania serwisu, sami wiecie że strona działa na zasadzie ja pomagam Tobie, Ty pomagasz mnie więc na początku trzeba pomóc serwisowi się rozkręcić aby było w co klikać i żeby miał kto klikać w Wasze +1 i lajki. Proszę też nie zapominać o dodawaniu punktów punktów stronom które już dodaliście (można to zrobić w zakładce moje strony). Niebawem do zdobycia będą kody promocyjne które można będzie wymienić na punkty, promocja pojawi się w momencie kiedy w serwisie będzie ponad 100 użytkowników. Ostrzegam również aby nie zakładać kilku kont na raz (został wprowadzony system wyłapujący multikonta), multikonta zostaną zbanowane. |