Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy Bot
Udostępnisz mi to jakoś chciał bym zobaczyć??
Reg. punkt 3
no pobrałem z tego linka to coś
download coś ponad 30mb zajmowało ....
To jest samo PHP a linki do bota są na samym dole.
Reg. punkt 3
Ten Bot to ściema , szkoda nerwów i kasy
No tak nie doczytałem

Cytat:Chomikowe rozmowy BOT v1.1 - linki do pobrania bota (ma ok 4 mb)

Jeśli nie wiecie jak pobrać przeczytajcie ten poradnik który specjalnie dla was napisałem. A więc:

1. Najpierw klikamy w link
2. Następnie klikamy w "Download NOW"
3. Po tym pojawi nam się nowe okno z reklamami typu: "Wygraj kolorowego iPhone 4!", "Pobieraj Piosenki MP3 ZA Darmo!" klikamy na jakąś i tworzy nam się nowa karta, starej nie zamykamy, ponieważ będzie nam ona jeszcze potrzebna !
4. Aby móc pobrać plik musimy wypełnić jakąś ofertę, najczęściej polega to na odpowiedzeniu na jakieś proste pytanie i przechodzimy dalej. 5. Wpisujemy w rubryczce swój nr telefonu, wybieramy swojego operatora sieci, a po chwili przyjdzie nam 5-cyfrowy pin który musimy wpisać w następnej rubryczce. Znowu naciskamy dalej / potwierdź.
6. Teraz pozostaje nam tylko wrócić na kartę z ofertami (dlatego wcześniej nie możemy jej zamknąć) i powinno się nam pojawić pobierz plik, więc pobieramy.

Ten sposób jest absolutnie za darmo!!

klikanie = zarabianie :]
Więc kolejna lipa:-(
Reg. punkt 3
heh za każde klikanie itp gościu sobie zarobi :]
Za te smsy (specjalne) które później nam przychodzą jest coś koło 3zł, ja już mam masę takich smsów premium bo wypełniam te ankiety z gierek ale nie mam nic na kącie:D A one i tak przychodzą:D
Reg. punkt 3
[Obrazek: 1-1341691899.png]
[Obrazek: 2-1341691899.png]

Myślę że nic wyjaśniać nie muszę komentarze skierowane są do chomika: ChomikujBot
Mam nadzieję, że autorów powyższych treści nie uraziłem i zapewniłem małą reklamę :D

Jak by ktoś pobrał bota to proszę o wiadomość na PW.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Kiedy wreszcie zrozumiecie że działających programów do reklamowania lub czegokolwiek innego do chomikuj nikt za darmo nie udostępni, wszystkie darmowe "super boty" to zwykła ściema.