Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy Menadżer Wrzucania Plików Przez Przeglądarkę
Nie wiem, czy wy też zauważyliście zmianę, jaką w ostatnim czasie wprowadziło chomikuj.pl. Otóż, kiedy chciałem wrzucić plik przez przeglądarkę, moim oczom ukazał się nowy menadżer wrzucania plików. Jak wiemy, dotąd, gdy dodawaliśmy pliki przez przeglądarkę, co jakiś czas pojawiały się błędy. Mam nadzieję, że nowy menadżer nie będzie sprawiał problemów. Mimo wszystko przez przeglądarkę wrzuca się szybciej niż przez chomikboxa, więc, jeśli można dodawać pliki powyżej 1gb, będzie to sporo ułatwienie. Jeszcze tego nie sprawdziłem.
  Odpowiedz
Zauważyliśmy :(
A najgorsze jest to, że nie można już opcji wstawiania wielu plików na raz, gdy dodamy je w archiwum ZIP. Trzeba będzie pojedynczo zaznaczać pliki :( do tego jest we flashplayerze, które na mojej komórce nie zadziała :( koniec z dodawaniem plików przez przeglądarkę na komórce z pracki

Nie chcę nikogo obrażać, ale fakty są takie, że głupie głupole tego chomika psująGniew;(
  Odpowiedz
Istnieje możliwość powrotu do starego systemu dodawania. Wystarzy kliknąć Opcje/Ustawienia/Włącz uproszczony system dodawania. Ja tam wolę stary system.

Odpowiedz