Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy, ciemny styl forum
Według mnie te "10%" jest mało czytelne
[Obrazek: z-1351708190.png]
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Super bardzo mi się podoba jak dla mnie niech zostanie tak na stałe
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
cały czas mam ustawione na ciemny,jest fajniejszy od jasnego
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
  Odpowiedz
Świetny pomysł. Wydaje mi się że ciemny kolor mniej męczy oczy (przynajmniej moje). A to tego jest taki... ciemny :D Z pazurem :)
  Odpowiedz
Mnie właśnie odwrotnie, od ciemnego koloru od razu bolą mnie oczy.
Osobiście, całkiem szczerze ciemny styl najzwyczajniej mi się nie podoba - kwestia gustu.
Danie wyboru koloru forum userą forum ma swoje liczne zalety lecz również wady jakimi jest dostosowanie
koloru podczas pisania wątków - tak aby były czytelne i na jasny i na ciemny forum
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Sebastian ma dzisiaj zły dzień. Nic mu się nie podoba. :)
Seba - każdy sobie wybiera styl jaki chce i nie ma sprawy.
Dostosowanie kolorów to już nasz problem. Użytkownik nie musi się
martwić jakie kolory mają być w danym stylu. :)
  Odpowiedz
Adminie nie mam złego dnia, po prostu wyrażam swoje osobiste zdanie, nie oceniam
czy coś jest dobre pod względem technicznym czy użytkowym dla wszystkich a jedynie piszę
jak to jest w moim odczuciu - jeśli coś mnie irytuje, denerwuje piszę o tym.

Radio jest dla mnie zbędnym gadżetem, więc tak o tym napisałem - jak dla mnie jest to promowanie
jakiegoś radia wzorowanego na styl Radia RS (Red 7 bodajże się to znazywało) i tyle.
Nie wiem jakie macie warunki współpracy i nie interesuje mnie to - wyraziłem tylko moją opinię, jeśli
administracji nie interesują te "złe" to niech po prostu nie zadawają tego typu pytań i usuną mój wcześniejszy
post.

Sayanara :)
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Dzięki temu wątkowi http://odjechani.com.pl/Thread-Zegar-forum wyszło na jaw, że na ciemnym stylu nie ma zegarka, a na jasnym jest. :D
  Odpowiedz
Mi dużo bardziej pasuję ciemny styl.
  Odpowiedz
Mnie ciemny mniej drażni niż jasny, a tak czy siak pracuje przy 3 monitorach wiec lepiej dla mnie, że mam jeden element ciemny więcej :)
  Odpowiedz