Aby do niego przejść w konsoli przeglądarki należy użyć komendy:
document.cookie="PREF=f6=4;path=/;domain=.youtube.com"
Następnie zamknąć konsolę i odświeżyć stronę... Podoba wam się?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nowy wygląd Youtube
|
20.02.2017, 20:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.02.2017, 21:01 przez Nieśmiertelny.)
Youtube przeszedł właśnie redesign aktualnie prezentuje się to następująco:
Aby do niego przejść w konsoli przeglądarki należy użyć komendy: document.cookie="PREF=f6=4;path=/;domain=.youtube.com" Następnie zamknąć konsolę i odświeżyć stronę... Podoba wam się? Życie nie ma ścieżek na skróty.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Okropne, jak ja nie lubię zmian na stronach grr... Szczególnie tych w kierunku 100% Flat design.
"Dzowneczek" już od kilku tygodni tak zmienili, że jest praktycznie bezużyteczny.
20.02.2017, 21:37
Flat jest spoko.. Z perspektywy grafika mówię..
Życie nie ma ścieżek na skróty.
01.03.2017, 22:25
A mi się podoba jest bardziej intuicyjny i co bardzo ważne odświeżony.
Lubie zmiany, zwłaszcza w tą lepszą stronę, a Youtube według mnie to zrobił.
10.04.2017, 18:50
Tnie gorzej niż przy starym wyglądzie i 3 skryptach włączonych, a raz tak zamuliło że musiałem z menadżera wyłączyć przeglądarkę
Mój stary wygląd:
10.04.2017, 23:21
Ten nowy wygląd ma zdecydowanie więcej zbędnych animacji i elementów, które spowalniają działanie strony, co przy słabszych komputerach lub korzystaniu z Internet Explorer'a może nawet całkowicie zawiesić przeglądarkę
11.04.2017, 16:19
No dokładnie na słabym PC stronę zawiesza, na lapku jako tako, ale też szału nie ma. Ogółem Flat jest spoko tylko yt przekombinował i nawpychał tak, że sam css wazy dość sporo, jak na stronę. Idealnym wyglądem i wyznacznikiem jak powinna wyglądać strona jest VK. Na razie to wolę modyfikacje z userstyle i zmieniać je na własne potrzeby.
27.05.2017, 22:15
Mnie nowa szata graficzna bardzo się podoba. Zmiana na lepsze zdecydowanie.
28.05.2017, 11:07
Jest ok zawsze powiew świerzości
|